"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסוף לרשת הראמן שהקים אהרוני
הירו חרטה על דגלה את מנת הראמן האייקוני • הסניף החדש ברמת אביב התקשה להתבסס וסניף לבונטין נסגר בשל שיקולים שונים
צילום: שי נייבורג // הירו לבונטין

הסוף לרשת הראמן שהקים אהרוני

הירו חרטה על דגלה את מנת הראמן האייקוני • הסניף החדש ברמת אביב התקשה להתבסס וסניף לבונטין נסגר בשל שיקולים שונים

מאיה דרין
, עודכן

זמן קצר לאחר פתיחת המסעדות המחודשת עם ההקלה בהגבלות משבר הקורונה, נסגרים שני סניפי רשת ״הירו״, סניף הדגל בשרונה מרקט והסניף האחרון שנפתח בתחילת 2019 ברמת אביב.

״הירו״, דוכן הראמן הנחשק של ישראל אהרוני, שנפתח בקול תרועה רמה לפני כחמש שנים, החזיר אל חיי המסעדנות את השף האהוב. היה נפלא לשוב ולראותו מנצח על סרוויס עמוס ושוקק, הייתה זאת הזדמנות ייחודית ליהנות מנוכחותו הנפלאה מאחורי הכיריים ואל מול הלקוחות.

״הירו״, שחרטה על דגלה את מנת הראמן האייקונית, הייתה אחד הסמנים הראשונים לטרנד הראמן ששטף את עולם הקולינריה הישראלי. התחרות הפכה משמעותית, וייחודה של ״הירו״ הלך והתעמעם.

פרישתו של אהרוני מהמיזם, לאחר כשלוש שנים, הותירה סימני שאלה מסוימים לגבי המשך הפעילות, אך הרשת המשיכה להתרחב ולדבוק בקו הקולינאריה אותו התווה השף הנודע וזכתה לעדנה מסוימת.

צילום: שי נייבורג
צילום: שי נייבורג

יחד עם זאת, הסניף החדש ברמת אביב התקשה להתבסס וסניף לבונטין נסגר בשל שיקולים שונים. ואז הגיעה הקורונה. ברור היה מלכתחילה כי משבר הקורונה יפגע אנושות בעסקים מסוימים יותר מבאחרים. כך, שבצער רב, אין זה מפתיע כי גל הסגירות הולך ותופס תאוצה.

אומדן הפגיעה בענף טרם ידוע, ורק חודשי הפעילות הקרובים יבססו את הנתונים, אך יש לצפות כי עסקים אוהבים נוספים יסגרו בעתיד הקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...