"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המסעדנים תוהים: "מה ההבדל בין נתב"ג לת"א או לעכו"?

לאחר ההודעה על פתיחת נתב"ג, כולל מתחמי ההסעדה שבו, דורשים המסעדנים להיפתח גם הם בצורה זהה: "הוכח שמסעדנות אינה מדבקת, תנו לנו להיפתח"

,עודכן
דוכני מזון ריקים בנתב"ג // צילום: יהונתן שאול // דוכני מזון ריקים בנתב"ג

ישראלים רבים בטח שמחו הערב (רביעי) לאחרההודעה הרשמית על פתיחתו המחודשת של נתב"גואיתו החזרה של עם ישראל לחו"ל, או לפחות למדינות שמרשות לנו להיכנס. באותה הודעה נכתב גם כי מתחמי ההסעדה בנתב"ג ייפתחו גם הם, עם 45 שולחנות בהם יוכלו לשבת הממתינים לטיסות, במרחק מספיק כמובן, על מנת למנוע הידבקויות והפצה של הנגיף.

ההודעה, כצפוי, הפתיעה חלק מן המסעדנים שאמנם שמחו בשביל בעלי עסקי המזון בנתב"ג, אך תהו מה ההבדל בין שדה התעופה למסעדות שהתחייבו לשמור על ההנחיות ברחבי הארץ ונאסר עליהן להיפתח.

"אין הבדל בין הזכיינים בנתב"ג למסעדנים בתל אביב, ירושלים, חיפה, עפולה או עכו", סיפר מסעדן מאזור המרכז. "זו בדיוק הסיבה שאני לא פורץ בזעקת 'למה הם כן ואנחנו לא'. אם כבר, ההפך, אני מפרגן ואני בטוח שגם חבריי. שמח בשבילם שהם יכולים להיפתח אבל שאר המסעדנים אמורים לנצל את ההחלטה הזו ולהפעיל לחץ על הממשלה כדי שיאשרו להם לפתוח לטייק אוואי, והאמת, נשארו כמה שבועות של סתיו לפני שמתחילים הגשמים, אז גם ישיבה בחוץ צריכה להיפתח. רובנו שמרנו על הכללים, תנו לנו להיפתח ולהתחיל לנסות ולכסות את כל ההפסדים".

צילום: שמעון יעיש

מנכ"ל עמותת "מסעדנים חזקים ביחד" ברך על ההחלטה: "אנו מברכים על פתיחת המסעדות בנתב״ג אשר מצטרפות למזנון הכנסת שהיה פתוח גם הוא לכל אורך הסגר. בא הדבר להוכיח שאפשר וצריך לפתוח את כלל המסעדות שכן מסעדנות אינה מדבקת! לכן, אנו קוראים לממשלה לפתוח את כל המסעדות לטייק אווי ואת הישיבה בחוץ כבר ביום ראשון הקרוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר