בתקופת הקורונה התרגלנו לחיים במשלוחים. אין דבר כמעט שלא ניתן לקבל היום במשלוח, עד כדי כך שכבר שכחנו שהמאכל הכי אובייס למשלוח הוא פיצה. בפיצריית ג'הג'ה הראשל"צית החליטו שמה שיהיה פחות אובייס זה הפיצה עצמה. להתראות פיצה מרגריטה, וולקאם פיצות מתוחכמות עם קרמים ותוספות ססגוניות. השאלה אם המתוחכם הוא גם מוצלח? טעמנו ויש לנו תשובה.
טעמנו את הפיצה פטריות (קרם פטריות פורצ'יני, פטריות פורטבלו, מנצ'גו, פרמז'ן, שמן זית, מוצרלה וכמהין) והיא ללא ספק מצוינת. הבצק טוב וטעים, בדיוק כמו שצריך. חומרי הגלם איכותיים, התוספות משתלבות טוב וכמהין זה תמיד מנצח. מצד שני, זו גם בין הפיצות הפחות מיוחדות בתפריט.

טעמנו גם את הפיצה תרד (קרם תרד, גבינת קשקבל, בצל מעושן ומוצרלה פרסקה טרייה), ופה הדעות חלוקות. קודם כל, כלל לא הורגש שמדובר בתרד, ודווקא כאן מדובר בדבר די חיובי בתור מי שלא חובבת את הירק. זה הרגיש יותר כמו מן פסטו עם מחסור בבזיליקום. כל מה שחשבתי עליו זה - איפה הבזיליקום? למרות שכנראה לא היה אמור להיות כזה מלכתחילה.
הבצל המעושן מביא טוויסט מפתיע שכיף לקבל בביס. הוא נמצא מתחת לקרם תרד עצמו ונותן הפתעה בפה. ולמרות כל ההפתעות והמקוריות, המשכתי לשאול את עצמי אם זה באמת מה שאני רוצה על הפיצה? או שזה קצת אקסטרים מידי ואולי פשוט בא לי להרגיש שאני אוכלת פיצה? יותר הרגיש כמו פוקאצ'ה עם תוספות. ואחת באמת מצוינת.

מלבד פיצות, לג'הג'ה יש גם מגוון סוגי פסטות. טעמנו את הניוקי ערמונים שהיה מוצלח מאד. נימוח בפה. בדיוק מה שרצינו לקבל. לקינוח אכלנו את הקלצונה נוטלה, שמרגיש כמו פיצה עם שוקולד, אבל משודרגת. פשוט וטוב. גם כאן הבצק באמת מצוין. לאוהבי הנוטלה המנה תסב אושר צרוף.
לסיכום, מי שאוהב את פיצה רגילה ופשוטה, כנראה שזה פחות המקום בשבילו. אמנם, יש פיצה מרגריטה בתפריט, אבל זה לא הקטע של המקום. מי שרוצה לגוון ופתוח לשילובים וטעמים, אנחנו בהחלט ממליצים, ויותר מפעם אחת, כי יש עוד מגוון אופציות שנשמעות מבטיחות ומסקרנות למדי ולא הספקנו לנסות.
רוטשילד 86, ראשון לציון
ניתן להזמין בוולט ובמשלוחה
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו