"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מלא עוד כוס חבר: הקאמבק החגיגי של פסטיבל "ויסקי לייב"
תערוכת הוויסקי הבינלאומית של מגזין "Whisky Magazine" הגיעה לישראל בתום שנתיים של קורונה, וחובבי המשקה המקומיים, ויש לא מעט כאלה, מתרגשים: "הישראלים פתוחים לחידושים בתחום הוויסקי וצמאים אליהם"• כתבנו חובב הוויסקי הגיע לבקר ולשתות

Loading...

צילום: משה בן שמחון

מלא עוד כוס חבר: הקאמבק החגיגי של פסטיבל "ויסקי לייב"

תערוכת הוויסקי הבינלאומית של מגזין "Whisky Magazine" הגיעה לישראל בתום שנתיים של קורונה, וחובבי המשקה המקומיים, ויש לא מעט כאלה, מתרגשים: "הישראלים פתוחים לחידושים בתחום הוויסקי וצמאים אליהם"• כתבנו חובב הוויסקי הגיע לבקר ולשתות

רונן פרלמוטר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

"אחרי כמעט שנתיים של קורונה", אומר זאבי גלעד, בעלי ניה הפקות - מפיקי האירוע, "זהו הוויסקי לייב השני שחוזר בעולם, קצת אחרי האירוע של פריז. זה כיף גדול שאנשים חוזרים להיפגש ולשתות יחד ואנחנו מציגים מגוון חידושים גדול פה השנה, הן בדמות בקבוקים ייחודיים והן בכמות המבקבקים העצמאיים שכבר הפכו למשהו קבוע בנוף החביות והענף, לצד המזקקות הקלאסיות".

קהל שותי הוויסקי הישראלי מתגלה בשנים האחרונות כבעל הבנה עמוקה בוויסקי איכותי ועל פי סקרים חלה עלייה ניכרת בצריכת המשקה בישראל. כן, הקורונה עשתה טוב לפופולריות של תזקיק השעורה הזה.

תערוכת וויסקי לייב הבינלאומית מבית Whisky Magazine היא ללא עוררין מוקד עלייה לרגל לחובבי הוויסקי וככל הנראה אפשר כבר להכריז שישראל היא וויסקי-ניישן אמיתית. ישראל מתברגת כמארחת בולטת של התערוכה לצד מדינות מובילות נוספות כמו אוסטרליה, אירלנד, אנגליה, ארה"ב, בלגיה, הודו, הולנד, יפן, וצרפת ועוד, וכיאה לכך זוהי הפקה בסטנדרט גבוה עם עשרות בקבוקים נדירים, סדנאות טעימה, מתחם פרימיום, מומחים מרחבי העולם ועוד.

לצד המותגים המובילים כמו מקאלן, גלנליווט, אברלור, לוך לומונד ואחרים, מצאנו השנה גם יותר מזקקות ישראליות, כמו ירושלמי, גולני ומילק אנד האני, שסוגרות בצעדי ענק פערי איכות מול מזקקות ותיקות מחו"ל ומציגות מגוון משקאות בשילובים שונים, לפעמים אפילו די מופרעים, בקטע טוב.

בשיטוט בין הדוכנים, נתקלנו גם ביצרני משקאות אחרים. בירה אלכסנדר למשל, מציגה בתערוכה בירה בעלת אחוז אלכוהול גבוה (11.2%) שהתיישנה זמן ממושך בחביות וויסקי, ואדים, יצרן ליקר טחינה מקורי מתקתק וטעים, ואיך לא – יבואני סיגרים איכותיים מדרום ומרכז אמריקה, להשלמת האוירה.

"אנחנו הישראלים פתוחים לחידושים וצמאים אליהם", מספר המבקבק העצמאי אורי מ'סינגל אנד סינגל', "ולכן אנחנו מביאים לארץ מהדורות נדירות של וויסקי ממזקקים בעלי שם כמו קאול איילה, בונהאבן, מקאלן ואחרים, אבל כאלו שיוצרו ויושנו על פי ההעדפות שלנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...