"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הלב נשבר: השריפה שסגרה את המקום האהוב באילת
האש שהתלקחה ביום שלישי בשדרות התמרים גרמה לנזק כבד למסעדה האיטלקית הכשרה "מלודי" • יומיים לאחר מכן, הבעלים הגיבו בפוסט נוגע ללב: "נאלצנו לסגור את הדלתות; נתרכז בשיקום"
הפוסט העצוב של מסעדת מלודי באילת. צילום: עמוד האינסטגרם של מסעדת מלודי

הלב נשבר: השריפה שסגרה את המקום האהוב באילת

האש שהתלקחה ביום שלישי בשדרות התמרים גרמה לנזק כבד למסעדה האיטלקית הכשרה "מלודי" • יומיים לאחר מכן, הבעלים הגיבו בפוסט נוגע ללב: "נאלצנו לסגור את הדלתות; נתרכז בשיקום"

אופיר רבינוביץ'
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

ביום שלישי האחרון פרצה שריפה בלב האזור המסחרי של אילת,שפגעה במסעדת "מלודי" בשדרות התמריםוהתפשטה במהירות ברחבי המבנה.בתוך זמן קצר נגרם נזק כבד, כאשר חלל המסעדה והתשתיות נהרסו כמעט לחלוטין.

למקום הוזעקו צוותים רבים של כבאות והצלה מתחנת אילת, לצד כוחות משטרה ומד"א. לוחמי האש פעלו במשך שעות כדי להשתלט על הלהבות, למנוע את התפשטותן לעסקים סמוכים ולהבטיח את שלום העוברים והשבים באזור. הודות לפעילותם המהירה והמקצועית, האירוע הסתיים ללא נפגעים.

"הלב שלנו נשבר. מלודי הייתה הרבה יותר ממסעדה"

בשישי האחרון, יומיים לאחר השריפהפרסמו בעלי המסעדה, שניר וירדן, פוסט אישי ומרגש בחשבון האינסטגרם של "מלודי", שבו שיתפו את תחושותיהם והודו לקהל הלקוחות על התמיכה.

"הלב שלנו נשבר. מלודי הייתה הרבה יותר ממסעדה, היא הייתה בית. מקום שבו חגגתם איתנו, צחקתם, התארסתם, ציינתם ימי הולדת, פגשתם חברים ויצרתם אינספור זיכרונות.בלילה אחד, בעקבות השריפה, נאלצנו לסגור את הדלתות. אנחנו רוצים להודות מכל הלב לכל מי שהתקשר, שלח הודעה, הציע עזרה או פשוט חיבק אותנו במילים. האהבה והדאגה שלכם מחזיקות אותנו ברגעים הלא פשוטים האלה".

השריפה הגדולה שפרצה באילת, צילום: נופר סער

למרות ההרס הכבד והמכה הכלכלית והרגשית, בעלי המסעדה כבר מביטים קדימה ומצהירים כי בכוונתם לשקם את המקום ולהחזיר אותו לפעילות.

"בימים הקרובים נתרכז בשיקום ובהיערכות להמשך הדרך. מלודי תחזור חזקה יותר, יפה יותר ומרגשת יותר. עד אז, תודה שאתם איתנו. האהבה שלכם נותנת לנו את הכוח להמשיך. נתראה בקרוב."

עד להשלמת הליך השיקום המסעדה תישאר סגורה, בעוד נסיבות פרוץ השריפה ממשיכות להיבדק על ידי חוקרי הדליקות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...