"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא מסעדה ולא דוכן: המקום החדש של חיים כהן נחשף

המותג "קפה פיצי" של חיים וסיגל כהן עובר למבנה לשימור היסטורי ברמת השרון • בית באר בן עשרות שנים, מאפייה שפועלת לאורך כל היום, תפריט חם ותוכניות לשנות את האווירה עם רדת החשיכה: כל מה שצפוי בבית הקפה החדש והמסקרן

,עודכן
0השמעה
חיים כהן. צילום: אסף קרלה

מותג הקולינריה "פיצי" מבית השףחיים כהןואשתו סיגל מגיע לבית הבאר ברמת השרון ומציג קונספט חדש, מקומית, אישית ונגישה המלווה את התושבים מהקפה הראשון של הבוקר ועד כוס היין בלילה.

המתחם החדש יעבוד במתכונת שלבית קפהשוקק ומזמין לאורך כל שעות היום. כחלק מההיערכות לפרויקט המורכב ובשל גודלו של האתגר, נסגר סניף הרשת שפעל בכפר הירוק.

פיצי בבית הבאר,צילום: יחצ

המאפים הצרפתיים, המנות החמות ובר היין הלילי

הקונספט החדש שם דגש על חוויה קהילתית, טריות מוחלטת ותפריט דינמי שמשתנה לאורך היום:

אפייה עצמית במקום:כל הלחמים והמאפים יישזרו וייאפו לאורך כל היום בתנורים של המקום, במטרה להביא את תרבות האפייה הצרפתית ישירות ללב השכונה.

תפריט חם:לצד האגף המתוק, התפריט יכלול מנות אוכל חמות שיוגשו לאורך כל שעות הפעילות. בשעות הערב נשקלת אפשרות לשנות את הוייב של המקום לחלוטין, ולהפוך את בית הקפה לבר יין אינטימי באווירה מקומית ורומנטית.

חיים כהן ופיצי,צילום: יחצ

היסטוריה ואדריכלות על הצלחת

הייחודיות של המקום טמונה במיקומו יוצא הדופן. בית הבאר ברמת השרון הוא מבנה לשימור בעל חשיבות אדריכלית ותרבותית רבה בנוף המקומי.

החלטת העירייה לשמר את הנכס ההיסטורי במקום להרוס אותו, סללה את הדרך להקמתו של מתחם האוכל החדש, שצפוי להפוך למוקד משיכה מרכזי לתושבי האזור.

כתובת:רחוב הבאר 1, רמת השרון
צפי פתיחה:בעוד כחודשיים
שעות פעילות:
ימים א’-ה’: 21:00-07:00
ימי ו’ וערבי חג: 15:00-07:00

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר