קבוצת מחניודה בהובלת השפים אסף גרניט ואורי נבון משיקה את המסעדה החדשה שלה בקמפוס אדמונד י. ספרא של האוניברסיטה העברית.
במסעדה, הנמצאת בבית בלגיה ומציעה תפריט שף בשרי בסגנון האהוב של מחניודה יש 120 מקומות והיא פתוחה לקהילת האוניברסיטה העברית ואורחי הקמפוס.
בקרוב צפוי להיפתח בקמפוס גם פודטראק בשרי.
המסעדה ממוקמת סמוך למועדון הסגל האקדמי החדש ובו 50 מקומות וחדרי עבודה שקטים. המועדון יהווה מקום לסיעור מוחות ומפגש חוקרים באווירה חדשנית ובלתי פורמלית, ויתקיימו בו גם מגוון פעילויות ואירועים.
מנכ"לית האוניברסיטה העברית, נעמה קאופמן-פס: "אנחנו שמחים על שיתוף הפעולה עם קבוצת מחניודה, ששמה את המטבח הירושלמי על המפה העולמית. המסעדה ומועדון הסגל החדשים יהוו מקום מפגש מרכזי לכל קהילת האוניברסיטה העברית וימשכו מבקרים ואורחים שיחזקו את הקשר בין האוניברסיטה והעיר".
View this post on Instagram
שף אסף גרניט: “להכניס את המטבח הירושלמי שלנו לקמפוס זו זכות אמיתית. בית בלגיה יהיה מקום מפגש חי ותוסס לקהילה האקדמית, ואנחנו נשמח להביא לכאן את האוכל, האנרגיה והלב של מחניודה".
הפתיחה המפתיעה הזאת מגיעה, לאחר שרק בחודש שעבר השיקו גרניט וקבוצת מחניודה את "הסטקייה" מסעדת בשרים ושיפודים, במקומה של מסעדת "צמח" הצמחונית של הקבוצה, הממקומת לא רחוק ממסעדת האם.
אז מה צריך לדעת על המסעדה החדשה?
המסעדה תיפתח בימים הקרובים, היא תהיה בשרית-כשרה, תהיה פתוחה בשעות היום ותשרת לא רק את אנשי האוניברסיטה אלא גם אורחים מבחוץ (הכניסה לקמפוס פתוחה לכולם). התפריט נמצא כרגע בשלבי סגירה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו