"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

״האוסקר של הקולינריה״: זאת המסעדה הטובה בישראל לשנת 2025

הטקס היוקרתי World Culinary Awards נערך באי סרדיניה שבאיטליה • מסעדת צ'אקרה שזכתה בתואר הנחשק הביאה את הפרס לראשונה לבירת המדינה • השף, ערן פרץ: "זו לא זכייה של מסעדה - זו זכייה של עם שלם שחוזר לעמוד זקוף"

,עודכן
0השמעה
הטובה בישראל. צילום: אסף קרלה

אנחנו על המפה:מסעדת צ׳אקרה הירושלמית זכתה הערב (חמישי) בתואר היוקרתי “המסעדה הטובה בישראל לשנת 2025” - זאת במסגרת טקס World Culinary Awards, מהתחרויות הנחשבות ביותר בעולם הקולינריה, שהתקיימה באי סרדיניה שבאיטליה.

“הזכייה הזו מרגשת מאוד. זו לא רק זכייה של מסעדה - זו זכייה של עם שלם שחוזר לעמוד זקוף בגאווה על מפת העולם", אמר שף ערן פרץ, מייסד ובעלי צ׳אקרה, עם קבלת הפרס. "אחרי תקופה קשה ומטלטלת, עם ישראל מרים ראש, וירושלים, הלב הפועם שלנו, מחזירה אותנו אל קדמת הבמה הבינלאומית, בכבוד ובאהבה".

"ירושלים, הלב הפועם שלנו, מחזירה אותנו אל קדמת הבמה. עם ישראל חי". מתוך הטקס,צילום: רון ירקוני יחסי ציבור

צ׳אקרה, הפועלת בלבירושליםמזה 25 שנה ונחשבת לאחת ממסעדות הדגל של ישראל, נבחרה מתוך עשרות מועמדות מרחבי הארץ - ובכך הביאה את התואר הנחשק לירושלים, לראשונה בתולדות התחרות.

גאווה ירושלמית. מסעדת "צ׳אקרה" נבחרה למסעדה הטובה בישראל לשנת 2025,צילום: אסף קרלה

את הזכיה הקדיש השף לאנשי הצוות, ללקוחות ולעם ישראל כולו, והוסיף: "גם ברגע זה, אני מתפלל לשובם של כללהחטופים, כי את החגיגות לרגל הזכייה ולרגל 25 שנות פעילות נקיים רק לאחר שכולם יושבו לארצנו זה וכך נוכל ליצור, לעבוד ולהאיר את העולם כולו באור ישראלי גאה ומלא תקווה", וסיים בקריאה: "עם ישראל חי״.

הביא את התואר הנחשק לירושלים לראשונה בתולדות התחרות. שף ערן פרץ, מייסד ובעלי צ׳אקרה,צילום: אסף קרלה

הפרס הנחשק שמוענק מדי שנה למצטיינים בענפי המסעדנות והתיירות הקולינרית, נחשב ל“אוסקר של עולם הקולינריה” ולאות הצטיינות עולמי המוענק למיטב השפים והמסעדות בעולם. הזוכים נבחרים בשקלול קולותיהם של אנשי מקצוע, שפים, עיתונאי אוכל וחובבי קולינריה מכל רחבי העולם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר