מה שהתחיל כפוד-טראק קטן של יואב ושגית צידון הפך בשנים האחרונות לאחת המסעדות הכי מדוברות בארץ. היום, ברחוב ההגנה 1 בפרדס חנה-כרכור, פועלת מסעדת "המחתרת התאילנדית" שמביאה שילוב מסקרן בין מטבח תאילנדי אותנטי לבין פרשנות מקומית ויצירתית.
הלב הפועם של המקום הוא גינת תבלינים פנימית, שמזינה ישירות את המטבח ונותנת לכל מנה עומק ואופי ייחודי. זהו מטבח ששם דגש על הקפדה וחיבור אמיתי לחומרי הגלם – החל מדמפלינגס ממולאים קשיו, ארטישוק ירושלמי וג'ינגר ועד מנות מסורתיות, מבוצעות כהלכה, כמו פאד תאי וכנפיים מתובלות, שנחשבות לאחד הלהיטים הגדולים של המסעדה.
הטעמים לא מתנצלים: חריפים, עשירים באוממי ומשחקים חזק על מרקמים והפתעות. פאד תאי שמחזיר לזיכרון טיולים בתאילנד, דמפלינגים עם שילובי טעמים עזים, או סלטים רעננים שמפתיעים כל ביס - כל מנה מרגישה כמו חוויה שלמה.
ומה לגבי המחיר? בניגוד להרבה מקומות טרנדיים, כאן המחירים נשארים הוגנים ונגישים יחסית, מה שמאפשר להתמסר לארוחה מלאה מבלי לקרוע את הכיס.
בשורה התחתונה - אם אתם מחפשים מקום שיסגור לכם פינה גם מבחינת טעם, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת חוויה - המחתרת התאילנדית בהחלט מסמנת וי על כל אחד מהפרמטרים.
צפו בסרטון לביקורת המלאה

