בראנץ' באמש. צילום: אסף קרלה

חובבי בראנצ'ים? יש לנו חדשות משמחות בשבילכם

שני בראנצ'ים חדשים בתל אביב שכדאי להכיר, כמה חדשות טעימות מגיעות מכיוון נתניה וגם ברחובות מתרחש משהו מסקרן החודש • אז מה אוכלים השבוע?

בראנץ' חדש באמש, תל אביב

מסעדת אמש מציגה תפריט בראנץ' מעודכן, שמוגש בימים שיש ושבת בין 11:00 ל-15:00. בין המנות: ארנצ'יני פטריות (איולי פסטו, פיסטוקים ופרמזן – 56 שקלים); טרטר דג וריוויון (וינגרט הדרים וליים, סלסת מלפפונים וצנוברים – 78 שקלים); פרוסות דג נא (סלסת בצל סגול ופלפל חריף, עגבנייה סחוטה וקרם פרש – 78 שקלים); רושטי וביצה רכה (פונדו תרד והולנדייז – 71 שקלים); נקניקיית פרגית צלויה (ביצת עין ותבשיל כרוב – 81 שקלים); וסטייק אנד אגז (111 שקלים).

אמש, לילנבלום 30, תל אביב. לא כשר

סטייק אנד אגז בגריל רום, צילום: ויקה פלסקוב

בראנץ' חדש בגריל רום, תל אביב
מסעדת גריל רום TLV, האחות הקטנה של זו הירושלמית, מציגה תפריט בראנץ' חדש בימי שבת. בין 12:00 ל-16:00 תוכלו לצפות לעבר הים ולהתפנק על מנות בוהריים קלאסיות כמו סטייק אנד אגז, לביבות תפוחי אדמה ברוטב ברנייז ואחרות, כאשר במקביל משיקה המסעדה האפי אוור בימים שני עד חמישי, בין 18:00 ל-19:00, ובו מתומחרים קוקטיילים ב-38 שקלים בלבד.

גריל רום TLV, הירקון 87, תל אביב. לא כשר

חגיגת יינות ארטיזנל במגדלור, צילום: חן קורין

קפה מגדלור מארח למופע שקיעה ויינות 'ארטיזנל' על הים, תל אביב

Sunset & Wine היא סדרת אירוחים המתקיימת בקפה מגדלור ברחבת טיילת רידינג והפעם יתארחו יינות 'ארטיזנל', מותג הפרימיום החדש של יקב תבור, ומופע שקיעה חי של ירדן סקסופון. ביום חמישי הקרוב 22 במאי, החל מהשעה 16:00, קפה מגדלור מזמין לערב שכולו חוויה של יין מקומי ומוזיקה חיה.

במהלך הערב ייפתחו למזיגה 4 יינות נבחרים מסדרת אלמנטס של המותג החדש "ארטיזנל" – יצירה של היינן אור נדבך, שנולדה מתוך דיוק, אהבה ליין וכבוד לאדמה. כל יין משקף אזור גידול ייחודי בארץ, עם סיפור טעמים עמוק ועשיר. כוס ב-42 שקלים, בקבוק ב-160 שקלים. בשעה 18:00 תחל הופעת שקיעה חיה עם ירדן סקסופון, שתלווה את הנוף הקסום של הים הצלול והמוזיקה הנעימה. על הבר: פיצות, נשנושים ודרינקים לאורך כל הערב. הכניסה חופשית.

קפה מגדלור, רחבעם זאבי גנדי 1, תל אביב

אורן אסידו וסהר רפאל, צילום: כרמל אורן

כרמים חוגגת ומארחת, רחובות
מסעדת כרמים חוגגת 23 שנות פעילות ופותחת חודש של חגיגות קולינריות. בשבועות הקרובים תארח המסעדה שפים מובילים, שיציעו מנות ספיישל אותן פיתחו בשיתוף סהר רפאל, השף של כרמים.

ב-17 ו-18 ליוני יגיע תורו של השף טום אביב עם מנות כמו כרוב אסאדו (קרם תירס לבן וצהוב, כרישה בג'ק דניאלס, ראגו פטריות וגרידת כמהין); בוקטיני צרפוקאי (ציר בויאבז, בשר לוקוס, סבלה חלה וזרעי כוסברה); ודג בפאפיוט (דג שלם ביין רוזה, עגבניות שרופות, זיתי קלמטה, זרעי כוסברה ותפוחי אדמה מדורה).

ב-24 ו-25 ביוני יחתום את החודש השף אורן אסידו עם בר ים מפורק (חמאה חומה ובצל שרוף); כיסונים ממולאים לאבנה (אפונת שלג, חמאת טרשי וקראמבל טאסוס); מוח מטוגן (ציר עוף חום וקציפת וישיסואז) ומנות אחרות.

כרמים, מוטי קינד 10, רחובות. לא כשר

סושי בר בזל נתניה, צילום: אסף קרלה

סושי בזל מגיע לנתניה
סושי בזל, במקור מתל אביב, פותחת סניף ראשון מחוץ לעיר הגדולה, בנתניה, כשהשאיפה היא להפוך לרשת סושי כשרה בפריסה ארצית. גם במסעדה החדשה תוכלו ליהנות מהמנות האסייתיות המזוהות עם סושי באזל, כמו רול סאנסט (סלמון, אבוקדו ועירית עטופים בסלמון – 67 שקלים); ריינבאו רול עם שלושה סוגי דגים (בס, טונה וסלמון – 74 שקלים); ראמן פרגית (69 שקלים); פאד קפאו (74 שקלים); באנים עם דניס בטמפורה או אסאדו מפורק (62 שקלים); וגם גיוזות, נאמס, טרטרים מנות ילדים וקינוחים.

סושי בזל נתניה, מפי 5, מתחם סוהו, נתניה. כשר

צ'אטוצ'אק, צילום: אפיק גבאי

צ'אטוצ'אק חוגגת שנה, נתניה
צ'אטוצ'אק, התאילנדית הנתנייתית, חוגגת שנת פעילות ראשונה ומציגה תפריט צהריים חדש וקיצי במחיר מופחת. אתם מוזמנים לבחור מתוך מנות ראשונות כמו גיוזה עוף מאודה (43 שקלים) וסלט פפאיה (48 שקלים); עיקריות דוגמת פאד קפאו עם עוף או בקר קצוצים (75 שקלים) וגאי יאנג (ירך עוף במרינדה על שיפוד – 79 שקלים); ספיישלים משתנים (75 שקלים); קינוחים (סטיקי רייס מנגו, בננה רוטי – 39 שקלים) וקוקטיילים קלילים (43 שקלים). תפריט הצהריים מוצע בימים ראשון עד חמישי בין 12:00 ל-17:45 וכולל אורז לבן ללא הגבלה ותה תאילנדי על חשבון הבית לכל סועד.

צ'אטוצ'אק, המלאכה 4, נתניה. לא כשר

 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...