המסעדה הזאת היא כל מה שאסייתית טובה צריכה להיות

אסיאן קלאב מציעה חוויה קולינרית מקצועית ונעימה במחירים הוגנים, ואיך שהוא זה בכלל לא מובן מאילו

אסיאן קלאב. צילום: אסף קרלה

בלב המרכז המסחרי בקדימה-צורן נפתחה לפני מספר חודשים מסעדת "אסיאן קלאב" - אחותה הצעירה של מסעדת "דלי אסיאתי" המצליחה מהוד השרון. בעלי המסעדה החליטו להעתיק את נוסחת ההצלחה שלהם גם ללב השרון, ומהביקור שלנו במקום ניכר שהם בדרך הנכונה.

כבר מהכניסה למקום אפשר להתרשם מהאסתטיקה המוקפדת. השולחנות מרווחים, החלונות הגדולים מכניסים אור טבעי, והבר המרשים עם שיש ירוק מושך את העין. התפריטים המעוצבים בהשראת פריחת דובדבן ורודה משלימים את החוויה האסייתית והאסתטית.

עיון קצר בתפריט כמו גם מבט על הקהל שפוקד את המקום בצהרי שבת שמשית, מבהירים כי אין ספק שהצליחו לקלוע כאן לקהל מגוון למדי - מארוחה זוגית רומנטית, דרך ארוחת עסקים, ועד לבילוי משפחתי מהנה. יש לציין שהמסעדה ידידותית במיוחד לילדים, מה שהופך אותה לאופציה מצוינת למשפחות, כאלו שגרות באיזור וגם כאלה שמטיילות בסביבה (טיפ מאיתנו: יער האילנות היפה נמצא 5 דקות נסיעה מכאן).

תפריט רחב ומגוון, צילום: אסף קרלה

את התפריט במקום בנה השף מידד סטבינסקי, שמגיע עם רזומה מרשים וניסיון עשיר במטבח התאילנדי. התפריט משלב מטבחים אסיאתיים שונים עם נגיעות פיוז'ן פה ושם, המנות גדולות ונדיבות, ועם תשומת לב לפרטים הקטנים.

התחלנו עם "קיי פופ" (54 שקלים) - פופקורן עוף פריך ברוטב קוריאני המשלב סויה, שום, ג'ינג'ר, בצל ירוק ושומשום. המנה הצליחה לשמור על איזון מושלם בין מתיקות לחריפות והייתה נשנוש כיפי לפתיחת הארוחה. גם הדמלפיגס עוף (52 שקלים) - שלושה כיסונים מאודים במילוי עוף עם בצל ירוק וג'ינג'ק, לצד רוטב פונזו והנאמס הוייטנאמי (53 שקלים) - שני ספרינג רולס מטוגנים ופריכים במילוי פרגית קצוצה, ובהגשה נאה, היו יופי של מנות ראשונות, שבוצעו כהלכה.

לא לוותר על הסושי, צילום: אסף קרלה

אחת מנקודות החוזק הבולטות של אסיאן קלאב היא מחלקת הסושי והדגים הנאים. עמדת הסושי הנפרדת והדינמית מייצרת מגוון רחב של מנות - מניגירי וסשימי ועד רולים מסורתיים ויצירתיים. הדגים טריים במיוחד והביצוע מדויק.

טעמנו את ה"טאקו" מאצת נורי עם טרטר טונה פיקנטי (26 שקלים ליחידה) ואת ה"גרין רול של הדלי" (64 שקלים) מחווה למסעדת האם, המורכב מסלמון סקין, אבוקדו, אספרגוס וקנפיו עם סלמון צרוב מעל, רוטב טריאקי ושקדים. שתי המנות היו מצוינות.

המנות העיקריות מגוונות ומציעות חוויה אסייתית מגוונת, החל מנודלס קלאסיים כמו פאד תאי ופאד סי יו, דרך ריזוטו שיטאקי עם דג צלוי, מרק ראמן על בסיס ציר כפול של בוניטו ועוף, ועד קארי צהוב וטום יאם מסורתי.

בחרנו לדגום דווקא את הקלאסיקה. פאד תאי (64 שקלים) בסגנון דרומי עם רוטב פיש סוס, תמרהינדי וסאמבל, היה טעים מאוד, אם כי נטה למתיקות קלה. למרות זאת, זו הייתה מנה מהנה ומספקת.

ויש גם אחלה קוקטיילים, צילום: אסף קרלה

לצד האוכל מוגש במקום תפריט קוקטיילים מהנה, שהולך נהדר לצד המנות, הלכנו על ליידי פיץ' (54 שקלים), המורכב מג'ין, אפרול, צינזאנו ביאנקו, אפרסק וליים, קליל ומצוין. יש גם תה קר היביסקוס דובדבן (18 שקלים) שמוכן במקום והוא כיף גדול, גם לילדים.

אי אפשר בלי משהו מתוק לקינוח, ולזכות אסיאן קלאב ייאמר שאין כאן ניסיון להתחכם עם קינוחים אסייתאים, שבמרבית המקרים פשוט לא עובדים. כן, יש בננה לוטי שזה תמיד טוב, אבל התחשק לנו קינוח קליל יותר. אז הלכנו על טארט הפוך (54 שקלים), שאולי היה פחות פוטוגני אבל בהחלט טעים מאוד, קרם מסקרפונה שוקולד לבן, קרם לימון וטוויל שקדים, כל מה שאפשר לצפות מקינוח.

כל מה שמסעדה אסייתית צריכה להיות,

אסיאן קלאב היא תוספת מבורכת לנוף הקולינרי של השרון. אם הייתם שמים אותה בתל אביב היא אולי לא הייתה מביאה בשורה קולינרית חדשנית לעיר הרוויה במסעדות ובמזללות, אבל במיקומה הנוכחי היא בהחלט מציעה חוויה קולינרית איכותית, מקצועית ונעימה במחירים הוגנים. שירות אדיב, אווירה נעימה, ואוכל טעים ומדויק לסוגו - כל מה שמסעדה אסייתית טובה צריכה להציע. בין אם אתם תושבי האזור או רק עוברים בסביבה, היא בהחלט מצדיקה ביקור.

אסיאן קלאב
האופה 1, קדימה-צורן
077-3622362
שעות פעילות: ראשון - רביעי: 12:00-23:00, חמישי-שבת: 12:00-23:30

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר