"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צ'נה נסגרת: עוד מסעדה מצליחה לא שרדה את התקופה
מסעדת השף, שבלטה מאוד בתקופה האחרונה, מצטרפת לגל סגירת המסעדות ששוטף את הקולינריה המקומית
צ'נה בניצוחו של גיל דהאן. צילום: דן פרץ

צ'נה נסגרת: עוד מסעדה מצליחה לא שרדה את התקופה

מסעדת השף, שבלטה מאוד בתקופה האחרונה, מצטרפת לגל סגירת המסעדות ששוטף את הקולינריה המקומית

יעל לאור
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אל גל הסגירות המצער בקולינריה המקומית, מצטרפת היום מסעדת צ'נה המדוברת, אשר פעלה בשלוש השנים האחרונות ברחוב הרצל בתל אביב.

מסעדת צ'נה פעלה בחלל זה, מאז אוקטובר 2021 תחת קבוצת המלונות בראון, בהתחלה בניצוחו של השף תומר אגאי (שגם הוא סגר ממש לאחרונה במפתיע את סנטה קתרינה שלו). באוגוסט 2023 מי שקיבלו את המסעדה לידיהם היוהשף המוערך גיל דאהן והשף קונדיטורית המוכשרת מיכל גולדברגר.

השף גיל דהאן, צילום: דן פרץ

צ'נה בגילגולה הנוכחי הייתה מסעדת פיין דיינינג שזכתה להערכה רבה ולביקורות מפרגנות, ואף העמידה לאחרונה בראנץ' מוצלח ומבוקש. כל זאת בצל שנה לא פשוטה, בלשון המעטה, במהלכה גויסו דהאן וגלדברגר למילואים. לאחרונה עזבה גולדברגר את המסעדה לטובת רילוקיישן לסינגפור - שם היא מנהלת את הקונדיטוריה בקבוצת המסעדות של אייל שני, בראשן מסעדת north.

דהאן עצמו המשיך להוביל את צ'נה והיום בישר בסטורי בחשבון האינסטגרם שלו כי מחר (שבת) יהיה היום האחרון בו תפעל המסעדה במתכונתה הנוכחית, בבראנץ' ובערב. בסטורי קצר כתב "תודה על הכל. יש אתכם. נתראה מחר בבראנץ' ובערב. אח"כ זה אח"כ".

הסטורי של דהאן, צילום: מתוך האינסטגרם

מטעם המסעדה עצמה לא יצאה הודעה רשמית על הסגירה, אולם לקוחות שהזמינו מקומות לשבוע הבא והלאה קיבלו הודעות ביטול ולא ניתן להזמין מקום למסעדה החל מיום ראשון הקרוב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...