"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אייל שני פותח מקום חדש בארה"ב: כך מתייחסים לזה בעולם
השף, שמכונה בעולם "גורדון רמזי הישראלי", צפוי לפתוח בקרוב סניף חדש של רשת מסעדות מזנון - הפעם בדאלאס, טקסס • יהיה זה הסניף ה-18 של הרשת
אייל שני. צילום: אריק סולטן

אייל שני פותח מקום חדש בארה"ב: כך מתייחסים לזה בעולם

השף, שמכונה בעולם "גורדון רמזי הישראלי", צפוי לפתוח בקרוב סניף חדש של רשת מסעדות מזנון - הפעם בדאלאס, טקסס • יהיה זה הסניף ה-18 של הרשת

דורון פרידמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אייל שני צפוי לפתוח בסתיו הקרוב, ככל הנראה כבר במהלך חודש אוקטובר, סניף חדש של רשת מסעדות מזנון - הפעם בדאלאס, טקסס, ארה"ב. מדובר בסניף השישי של רשת המסעדות הישראליות בארצות הברית, שמצטרף ללוקיישנים הקיימים בניו יורק (שלוש מסעדות), בבוסטון ובלאס וגאס. הסניף החדש בדאלאס, הראשון שהשף הישראלי בן ה-64 משיק בדרום ארצות הברית, עתיד להיפתח במקומו של בר יין שנסגר מוקדם יותר השנה ברחוב Main 2639 שבשכונת Deep Ellum התוססת במזרח העיר הגדולה, המאופיינת כיעד תרבותי וגסטרונומי נחשק.

18 סניפים בעולם - המזנון בוינה,

בתקשורת המקומית מגדירים את שני כ"שף סלב" וכ"גורדון רמזי של ישראל", ואילו מזנון עצמה מתוארת כ"מסעדת פיתה גלובלית עם תפריט משתנה שמבוסס על טעמים ישראליים" וכ"מקום שמשחזר את סצנת אוכל הרחוב התוססת של תל אביב". כלי התקשורת גם מפרטים מה ניתן לדחוס לכיס המאפה התפוח - החל מכבד עוף וקבב טלה ועד לפסטה בולונז - ואף מפרגנים להיצע המנות הצמחוניות והטבעוניות של המסעדה - בראשן, איך לא, הכרובית האפויה, "שגורמת לאנשים לחזור פעם אחר פעם". עם זאת, בעיתון ה-Dallas Morning News תוהים כיצד יתקבלו הפיתות בעיר "ששוחה בצ'יזבורגרים טובים".

אחד מסניפי המזנון בחו"ל,

מזנון-דאלאס יהיה למעשה הסניף ה-18 של הרשת בעולם. הוא מצטרף, כאמור, לחמשת הסניפים הקיימים בארה"ב, לשלושה סניפים בצרפת (פריז), לצמד סניפים באנגליה (לונדון), לסניפים בודדים בקנדה (טורונטו), בסינגפור, באוסטרליה (מלבורן) ובאוסטריה (וינה), וכמובן לשלושת הסניפים בתל אביב, שם נוסדה מזנון ב-2011.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...