מסעדת סטייק האוס כשרה חדשה בשם THE GRILL ROOM נפתחת על חורבותיה של המסעדה המיתולוגית היוקרתית "לה רג'אנס" בירושלים.
מסעדת לה רג׳אנס נחשבה לאחת משתי המסעדות הכשרות הטובות בישראל (השנייה הייתה "הרברט סמואל" בהרצליה). השף המוערך, רפי כהן, החל בה את דרכו בעולם הקולינריה כשף ראשי. החליף אותו מאוחר יותר השף דוד ביטון. מדובר במסעדה וותיקה, שנחרבה בפיגוע הטרור שאירע בבית המלון בשנת 1946, נפתחה מחדש בשנות השישים ופעלה מאז באופן רצוף עד לתקופת הקורונה, אז נסגרה בשנית.
בימים אלה נפתחת במלון המלך דוד בלב ירושלים, בדיוק באותו חלל נוסטלגי בו פעלה לה רג'אנס, המסעדה החדשה, בשם חדש ובקונספט אחר. מדובר במסעדת סטייק האוס בסגנון ניו יורקי קלאסי. הגריל רום, שצופה למדשאות השופעות של המלון. היא עוצבה עם קריצה לתפוח הגדול ולמסעדות הסטייק האוס הקלאסיות שהן חלק בלתי נפרד מהנוף הקולינרי בו.
על המטבח במקום אמון השף רועי ענתבי (לשעבר שף במסעדות "ברטי" ו"דון קמילו"). ענתבי יצר תפריט המבוסס על נתחי בשר איכותיים ממרעים מקומיים מהגזע המובחר "הולשטיין" בלבד. "הנתחים שאנחנו מציעים מיושנים במשך 30 יום או יותר עד לקבלת מרקם משויש, עסיסי ובעל טעמים עמוקים", מסבירים במקום.
בין הנתחים שאפשר למצוא בתפריט ישנם: אנטריקוט על עצם PRIME RIB, אנטריקוט בצלייה איטית ENGLISH CUT, אנטריקוט על 2 עצמות KING CUT ועוד (65 שקלים ל-100 גרם). במקום אפשר ליהנות גם ממנות, כמו: כבד עגל קצוץ (62 שקלים), סלט ליטל ג'אם (62 שקלים), שניצל עגל (95 שקלים), המבורגר GRILL ROOM (88 שקלים).עבור אלה שלא מעוניינים בבשר אדום, התפריט מציע מבחר מנות נוספות, כמו: אינטיאס נא (72 שקלים), דג ים עם אספרגוס במחיר השוק וחצי עוף אורגני (82 ש"ח).
לצד המנות מציעה המסעדה תפריט אלכוהול עם מבחר יינות תוצרת הארץ וקוקטיילים קלאסיים שמתכתבים עם המנות מבית "קבוצת אימפריאל".
מסעדת ה-GRILL ROOM הכשרה, בכתובת דוד המלך 23, ירושלים, פתוחה בימים א'-ה' בין השעות: 18:00-22:30.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו