"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טיסה טעימה: אסף גרניט מונה לשף של אל על
השף יבנה תפריטים חדשים למחלקות כחלק ממהלך המיתוג מחדש של החברה • גרניט: "אהפוך את צי המטוסים למסעדות מעופפות" • הזמר חנן בן ארי ישמש פרזנטור של החברה
אסף גרניט | צילום: תמי בר שי

טיסה טעימה: אסף גרניט מונה לשף של אל על

השף יבנה תפריטים חדשים למחלקות כחלק ממהלך המיתוג מחדש של החברה • גרניט: "אהפוך את צי המטוסים למסעדות מעופפות" • הזמר חנן בן ארי ישמש פרזנטור של החברה

הילה דודאל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אל על הודיעה היום (שני) כי אסף גרניט מונה להיות השף הראשי של החברה. גרניט, השף והמסעדן המצליח בעל כוכב המישלן, יוביל את כל תחום הקולינריה בחברת התעופה הישראלית, ויהיה אחראי, בין השאר, על בניית תפריטים חדשים עבור כלל המחלקות השונות שלה.

• תפל ואפור? רותי ברודו מכינה לכם אוכל פולני שעוד לא הכרתם

• שונאים וויסקי? זה כי עד עכשיו לא טעמתם אותו נכון

מנכ"לית אל על, דינה בן-טל גננסיה, חשפה את זהותו של השף במסגרת אירוע השקת המיתוג החדש של החברה, שנערך הבוקר ברידינג 3 בנמל תל אביב. גרניט בן ה-44 פועל בזירת הקולינריה המקומית והבינלאומית כבר יותר מ-15 שנים: בבעלותו יותר מ-30 פרויקטים ומסעדות מעוטרות פרסים ברחבי העולם, החל ממסעדת "מחניודה" המפורסמת הפועלת בירושלים אותה הקים בתחילת דרכו, וכלה בזכיית מסעדתו "שבור" שבפריז בכוכב מישלן לפני כשנה.

מטוס של "אל על" (ארכיון), צילום: קוקו

"זה כבוד גדול עבורי", אמר גרניט. הוא הוסיף: "הראש שלי מתמלא ברעיונות איך להפוך את צי המטוסים של אל על למסעדות מעופפות. יחד עם הצוות שלי, אנסה להמשיך את העשייה הקולינרית ולהוביל את התחום בישראל. בדיוק כמו אל על, אנחנו שואפים להביא את הקסם והיופי של ישראל לכל העולם".

כחלק מהמיתוג החדש של החברה, נחשף גם כי הזמר חנן בן ארי ישמש כפרזנטור שלה. לצדו ישתתפו שגרירים נוספים של החברה, בהם נועה קירל, יעל בר זהר, ליאור סושרד ועוד.

חנן בן ארי, צילום: גיא כושי ויריב פיין
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...