טארט מושלם לאוהבי חמאת הבוטנים והשוקולד. הטארט מהיר הכנה - תוך כ-30 דק הטארט שלכם יהיה מוכן לאכילה!
לעבודה:
חומרים
לבסיס:
• חבילת ביסקוויטים
• חופן אגוזי לוז (כ-50 גרם)
• 80 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
לגנאש השוקולד:
• 150 גרם שוקולד חלב
• 100 מ״ל שמנת מתוקה
לקרם חמאת הבוטנים-סניקרס:
• 300 מ״ל שמנת מתוקה
• 2 כפות גדושות של מסקרפונה (כ-90 גרם), ניתן להמיר גם בגבינת שמנת
• 3 כפות גדושות של סוכר (70 גרם)
• 4 כפות גדושות של חמאת בוטנים עם חתיכות בוטנים (כ-100 גרם)
• 2 מיני סניקרס חתוכים לקוביות קטנות (ניתן להמיר גם ב-50 גרם שוקולד חלב חתוך לקוביות)

קצת קוביות סניקרס מעל כי כל המוסיף הרי זה משובח // צילום: לי נזירי
אופן ההכנה:
1. לבסיס: טוחנים ביחד את כל הרכיבים עד למרקם של ״חול רטוב״, משטחים בתבנית את הבסיס ומניחים לייצוב של 10 דקות במקפיא.
2. בינתיים נכין את הגנאש: מרתיחים את השמנת ושופכים על השוקולד, מערבבים היטב עד איחוד מלא (מומלץ עם בלנדר מוט) מצננים מעט ושופכים על הבסיס. מייצבים כ-15 דקות במקפיא.
3. נכין את קרם חמאת הבוטנים: במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה וסוכר עד שהתערובת מסמיכה מעט, מוסיפים את חמאת הבוטנים ואת קוביות הסניקרס וממשיכים להקציף עד לאיחוד.
4. מורחים את הקרם על הגנאש, משטחים ומקשטים עם קוביות סניקרס! אוהבי השוקולד מוזמנים גם לזלף מעל שוקולד מומס!
בתיאבון!
מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של לי - www.facebook.com/LeelushEat
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו