פירה תפוחי אדמה הוא מאכל שרבים מאיתנו אוהבים, כי איך אפשר שלא ליהנות מהמנה הכל כך מנחמת הזו? הבעיה היא שלפעמים לוקח לא מעט זמן כדי להכין את המנה, אבל לנו יש את הטריק שיקל עליכם את החיים.
• ישנה את חייכם: הטריק הפשוט לחיתוך בצל שכבש את הרשת
• הגביע הקדוש: כך תדעו אם האבוקדו שלכם מוכן לאכילה
• "טוחנים" ג'אנק פוד? זו הסיבה שגורמת לכם לבלוס ללא הפסקה
אישה שפרסמה את השיטה שלה להכנת פירה אמורה לחסוך לפחות 20 דקות בהכנה, ובלי הרבה מאמץ. אז מה הסוד? קודם כל, אתם צריכים לבשל את תפוחי האדמה במיקרוגל בשלמותם, עד שהם מוכנים לגמרי, מה שאמור לקחת בין 5 ל-8 דקות (תלוי בגודל ובעוצמת המכשיר שברשותכם).
לאחר מכן תצטרכו לחתוך לחצי את תפוחי האדמה, להוציא את החלק הפנימי שלהם לצלחת ולמעוך אותם עם חמאה בזמן שאתם משתמשים במזלג. בנקודה הזו אתם יכולים להוסיף גבינה, גבינת שמנת – או כל תוספת אחרת שמתאימה לכם.
כיאה לאינטרנט, הרעיון שלה, שפורסם בפורום של אתר Mumsnet, עורר דיון לא קצר על היעילות שלו. היו כאלה שאמרו שצריך להכין פירה רק מתפוחי אדמה מקולפים, בזמן שאחרים טענו כי כל עוד ה"בשר" של תפוחי האדמה נמעך, אז זה פירה לכל דבר ועניין. אכן, האינטרנט מוכיח פעם נוספת שהוא מתעסק בדברים החשובים באמת.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו