לאחר הצלחתו הגדולה בשנה שעברה של הפופ-אפ התאילנדי הקיצי במתחם הבריכה בדן קיסריה ריזורט, נפתחה לה הקיץ Bacchetta, מסעדת פופ-אפ חדשה לשף יהונתן שרביט, ממש באותו הלוקיישן. בדומה לריזורטים בינלאומים, כך גם בדן קיסריה- מתחם הבריכה הטובל בירוק הוא מיקום אידיאלי לבילוי נהדר של קיץ.
השנה אל המתחם הנחשק הצטרף, כאמור, השף הצעיר והמבטיח, יהונתן שרביט. יש המכירים אותו כפיינליסט בעונה האחרונה של ״משחקי השף״ ויש מי ששמע את שמו נישא בגאווה כאחד השפים הצעירים הבולטים והמסקרנים.
במסעדת הקיץ החדשה שלו, Bacchetta, מציע שרביט תפריט צהריים משוחרר הקורץ לחווית טברנה יוונית ואילו מאוחר יותר, כשהמתחם מואר באור אחרון של יום או עטוף אווירת ערב שקטה ונעימה – התפריט הופך מהודק ומציע שלל מנות ים תיכוניות טעימות להפליא.
למותר לציין, אך מן הראוי – מטבחו של שרביט בדן קיסריה ריזורט הוא מטבח כשר, והשף הנבון בחר באפיק הים תיכוני המאפשר לו טווח תנועה גמיש וכמעט מלא. ניכר כי מחשבה רבה הושקעה במנות טעימות ומהנות הנשענות על כל טוב מקומי.
בתפריט הצהריים שרביט מציע לחם יווני בעבודת יד עם מגוון מאזטים - חציל קלוי בתחמיץ שום וזעתר טרי, טחינת הר ברכה ושומר, סלט מיונז כוסברה ופיסטוקים, איקרה לבנה ועוד. מנות קטנות, כמו: סלט יווני, סלט סלקים מפוחמים, טרטר דג ים וארטישוק ירושלמי מפוחם וגם מנות עיקריות, כמו: קבב דג ים, סופלקי פרגית, גירוס עגל ופיסטוקים וצלעות טלה.
תפריט ערב של שרביט בנוי ממנות ראשונות, עיקריות וקינוחים כמו: מנת בצלים לתפארת הממולאים בכרישה ומוגשים ברוטב בצל ירוק עדין, ברזאולה בכבישה ביתית, בורסקטת טרטר בקר, ניוקי קרבונרה וטרטר אינטיאס, פסטה פיצ'י בעבודת יד, פריים ריב מיושן וקנלוני טלה וכן קינוחים כמו מילפיי שבור וקרמו שוקולד מריר.
להשלמת החוויה הקולינרית, מסעדת Bacchetta בדן קיסריה ריזורט תציע תפריט קוקטיילים משובח של קבוצת אימפריאל, אלופי הקוקטיילים והשחקן המוביל בעולם הברים בישראל, לצד משקאות האייסים של "תמרה" ותפריט יינות עשיר. בין הקוקטיילים שיוצעו:
FROSE – רוזה, וודקה, תותים ובלסמי.
BENGAL – אפלטון, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים.
JUNGLE BIRD – אפלטון, קמפרי, פסיפלורה, אננס וליים.
EL CAMELLO LOCO – רום לבן, מרטיני רוסו, ליים ובירה מהחבית.
MARGARITA BODEGA – טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק ולימון.
GUARACHA – רום לבן, בזיליקום, מלח, אננס וליים.
מסעדת הפופ-אפ של השף יהונתן שרביט בדן קיסריה ריזורט פתוחה החל משעות הצהרים ועד שעות הערב המאוחרות לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
