היה שווה לחכות? "המסעדה הבאה של ישראל" נפתחת

השף עידן בושארי (פומפי), שגדל וצמח במפעל של מחניודה הישר לזכיה בעונה הראשונה של תוכנית הריאליטי, משיק את מסעדת "קילומטרז'" • זה מה שתוכלו לאכול שם

המנה שגרמה לשופטים להתאהב. טורטלינאז' במסעדת קילומטראז', צילום: אסף קרלה

השף עידן "פומפי" בושארי היה אחד המתמודדים הבולטים ביותר בעונה הראשונה, והיחידה עד כה, של תוכנית הריאליטי "המסעדה הבאה של ישראל", מעבר לסיפור האישי המרגש שחשף והדרך בה הרשים את השופטים הוא גם בסופו של דבר, כך נראה, הכין אוכל טעים, כי לבסוף הוא זכה במסעדה משלו.

אותה מסעדה, קילומטרז' שמה, נפתחת השבוע באופן רשמי אחרי לא מעט טיזינג, המון שיפוצים וכמה שבועות של הרצה, במלון ברוט מרשת מלונות בראון בתל אביב, ממש על הים, בחלל בו פעלה מסעדת "הרברט סמואל" המיתולוגית.

עידן פומפי בושארי, צילום: אסף קרלה

במסעדה טאבון גדול שאחראי לחלק ניכר מהמנות בתפריט, שבעצמו משתנה מדי עונה וחומרי גלם. הסגנון של המסעדה, אם תרצו, הוא "ים תיכוני" ורובו הגדול על טהרת הדגים ואותן מנות טאבון. לצד אלו ישנו גם תפריט יין לא קטן והיצע מרשים של קוקטיילים עליהם אחראית המיקסולוגית נעם שרת.

בסיס התפריט, כאמור, הוא עונתי אך בנוסף ישנן מנות שמשתנות אפילו מדי יום, בהתאם לחומרי הגלם שבשוק הכרמל הסמוך. הנה מה שבין היתר תוכלו לאכול שם:
משמש צלוי בטאבון - עם קרם ברינזה לימונים קצוצים אורגנו ושמן ירוק - 48 ש״ח
כרוב בבת - כרובית צלויה בטאבון, טחינה חמוצה, שקדים פרוסים וחוויאג׳ בצעד תימני - 44 ש״ח
קרפצ׳יו טונה - טונה אדומה עם אבקת פורצ'יני שחורה, ויניגרט פונזו קשיו קלוי וכוסברה - 70 ש״ח
טיבון טלה - דלעת מהטאבון, קרם פרש ושטרויזל מהזרעים של הדלעת - 115 ש״ח
טורטלינאז׳ - פילה מוסר ים, טורטליני בצורת פטאייר, קרם גבינות וטחינה גולמית עם חציל קלוי קלוף - 125 ש״ח

כתובת המסעדה: יחזקאל קויפמן 6, תל אביב - יפו. מלון ברוט מקולקציית מלונות בראון, קומת הכניסה.
טלפון: 0577-230-2363

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר