Loading...

מאיה דרין בחגיגות העשור למסעדת "פופינה" // צילום: משה בן שמחון

"בנינו תפריט על זיכרונות": השף רז רהב חוגג עשור לפופינה

פופינה מארחת את ארז קומרובסקי ויורם ניצן לכבוד חגיגות העשור • במסגרת החגיגות גם רז רהב חזר למטבח שבו הכל התחיל ובישל עם השף הראשון שלו • מה הסוד הגדול שלמד כשעבד שם ומה קרה אחרי שנשרפה לו היד? צפו בראיון

מסעדת פופינה מציינת הישג מרשים: חוגגת עשור של פעילות ענפה ומשגשגת. את החגיגה עצמה בחר השף אוראל קמחי, שמוביל את המטבח מאז הקמתו, להקדיש לשלושה ערבי ספיישל במהלכם יבשל עם שלושה שפים שהם משמעותיים עבורו. השף רז רהב, שהחל את הקריירה שלו בפופינה כטבח בפס הקר (והשאר היסטוריה), היה הראשון להתארח אמש (שלישי). אחריו יבשלו במסעדה גם השפים הבכירים ארז קומרובסקי ויורם ניצן. כל הארוחות ילוו בתפריט קוקטיילים מיוחד בשילוב מקאלן.

קרפצ'יו קולרבי בחגיגות עשור לפופינה, צילום: חיים יוסף

יצאנו לפגוש את רהב ואת קמחי באותו פס קר שבו הכל התחיל וחזרנו עם כמה סודות על התקופה שהשפיעה על הקריירה הענפה של רהב היום - צפו בראיון.  

ארוחות ספיישל העשור בפופינה

20 בפברואר – אוראל קמחי מארח את ארז קומרובסקי:

את השף ארז קומרובסקי אין צורך להציג, גם לא בענייני חגיגות יום ההולדת של פופינה, בהן הוא אורח קבוע. ארז ואוראל הכירו בשבוע הראשון למסעדה. מאז שומרים השניים על חברות קרובה ונוהגים ליצור יחדיו.

תפריט החגיגות בארוחה המשותפת שלהם יהיה תפריט מובנה של 11 מנות (כולל שני קינוחים). הוא יכלול מנות כמו סלט שקדי עגל צלויים, עלים ירוקים, לימוני מאייר צלויים; מנת ספינג' לחי עגל, דמי גלאס עדין; ועוד מלא מנות מלאות שמחה ואהבה.

27 בפברואר – אוראל קמחי מארח את יורם ניצן:

לאוראל יש הערכה ואהבה לקולינריה ולעשייה של השף יורם ניצן לאורך השנים. כמו שפים רבים אחרים, גם הוא היה פוקד את מסעדת "מול ים" היוקרתית פעם אחר פעם כאשר היה עדיין טבח מתחיל. הכל כדי לטעום ולהכיר את מעשה ידיו של המאסטר, שהיווה סמן לקולינריה יצירתית גבוהה בארץ. תפריט החגיגות של השניים יהיה תפריט פתוח לבחירת הקהל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...