"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אביה של התצפיתנית רוני אשל ז"ל: "חליוה מטייל ואני מרגיש סמרטוט"

על רקע סערת ההקלטות, אייל אשל השתתף באירוע "שישי תרבות" ותקף בחריפות • "הדרגים הגבוהים, 'הפלאפלים', לא סופרים חיילות זוטרות" • חלק מהמשפחות נחשפו להקלטות המלאות הבוקר

, עודכן
0השמעה
share
"שואלים מאוקטובר 2023 מה מנסים להסתיר". אייל אשל ואלוף (מיל') חליוה. צילום: גדעון מרקוביץ'

אייל אשל, אביה של התצפיתנית רוני אשל ז"ל, אמר הבוקר (שישי) באירוע "שישי תרבות במשען" אמר כי יקבל את הקלטות מ-6 באוקטובר ביום שני הקרוב - ותקף בחריפות את ראשי הצבא. כזכור, חלק ממשפחות התצפיתניות נפגשו היום עם ראש אכ"א לצורך קבל אותן קלטות, לאחר סאגה ארוכה.

אייל אשל באירוע שבתרבות בבית אבות משען

"אנחנו שואלים מאוקטובר 2023 מה הצבא מנסה להסתיר. עד היום לא קיבלנו שום דבר מהצבא כי אין תחקיר ואף אחד לא יודע מה קרה, מלבד זה שהדרגים הגבוהים, 'הפלאפלים', לא סופרים חיילות זוטרות".

אשל הוסיף: "אני מתכתב עם שר הביטחון ישראל כ"ץ ואמרתי לו שאני מתחנן בפניו שיגמרו את הנושא, שיתנו לנו כבר את ההקלטות ומאז אני מרגיש שיש תזוזה בנושא הזה וביום שני הקרוב בשעה 09:00 אנחנו נקבל את הקלטות הללו ונשמע אותן".

הוא התייחס לראש אמ"ן היוצא, אלוף (מיל') אהרון חליוה: "חליוה אוכל קצפת. הוא חזר מטיול שורשים במרוקו, לפני זה הוא היה בתאילנד, בפיליפינים ובארצות הברית אצל הבת שלו בהארוורד. ובכיסים שלו יש את כל הסודות וכל המידע, אני מרגיש כמו סמרטוט, והוא אוכל קצפת, זהו. הוא המשיך הלאה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר