"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"טהרן": ניב סולטן תופץ בכל העולם

ענקית ההפצה סינפליקס השקיעה בסדרת המתח הישראלית "טהרן" של כאן 11, על סוכנת מוסד שמוצאת את עצמה לבד באיראן • ניב סולטן בתפקיד הראשי

,עודכן
ניב סולטן

פרסום ראשון:ענקית הפצת התכנים הטלוויזיונים Cineflix Rights הבריטית, תפיק עם כאן 11 את סדרת המתח "טהרן" וכן רכשה את זכויות ההפצה של הסדרה ברחבי העולם, כך נודע ל"ישראל היום".

הסדרה החדשה של משה זונדר (תסריטאי "פאודה"), דנה עדן (יש לה את זה") ומאור כהן, היא דרמת ביון בת שמונה פרקים, אשר מגוללת את סיפורה של תמר ראביניאן, סוכנת מוסד ישראלית שנשלחה למשימה מסוכנת בטהרן ומוצאת את עצמה לבד בלב העיר העוינת. את ראביניאן תגלם ניב סולטן.


תגלם סוכנת מוסד בלב טהרן. ניב סולטן // צילום: משה נחומוביץ'

"'טהרן' עוסקת במלחמה החשאית שמנהלים המוסד וחיל האוויר הישראלי באיראן כדי שלא תהפוך לגרעינית", מסביר זונדר. "ליהודים ולאיראנים היסטוריה עתיקה ומפוארת ולמעשה יש דמיון גדול בין צעירים וצעירות ישראלים שחיים היום בתל אביב לבין צעירים וצעירות איראנים שחיים בטהרן. אנחנו רוצים לנסות באמצעות סיפור ביון המשלב פעולה, מתח ורומנטיקה, במרכזו ניצבת סוכנת מוסד צעירה אשר נולדה וגדלה בטהרן, לשפוך אור חדש על הקונפליקט הישראלי-איראני, להציף כאבים אוניברסאליים הנוגעים בהגירה, זהות ולאומיות ולבחון האם ניתן להשתחרר מכבליהם".

"טהרן" תופק על ידי חברת ההפקות של דנה עדן ושולה שפיגל בשיתוף עם המפיק הישראלי-אמריקני אלון ארניה וחברת ההפקות Paper Plane Productions. את הסדרה יביים דניאל סירקין.

סינפליקס היא המפיצה הגדולה ביותר בתחום התוכן הטלוויזיוני העצמאי בבריטניה ולה שלוחות בניו יורק, מונטריאול, טורנוטו, דבלין ולונדון. החברה מספקת תכנים מובילים של מפיקים בינלאומיים ליותר מ-500 פלטפורמות ברחבי העולם. הקטלוג המגוון של החברה שנוסדה בשנת 2002 משתרע על מגוון רחב של ז'אנרים, מסרטים וסדרות דוקומנטריים ועד דרמות מתוסרטות.

חסר תקדים: סוד ההצלחה של עומר אדם

אבישי עברי חזר לרשת ועורר מהומה

שמחה גואטה: "אני הרבה מעבר לשמנה"

הוליווד מודאגת: סרטי הקיץ מתרסקים

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר