"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יס מן": קשים הם חיי הסלב. שוב

למרות שהסדרה מבוססת על התחייבות לבצע מה שחנוך דאום אומר, בפועל חלקו בעלילה מזערי • הליהוק הוא הדבר העיקרי כאן, ועליו קמה ונופלת הסדרה

,עודכן
צילום: פיני סילוק באדיבות yes // מרגיש שראינו את זה כבר. "יס מן"

חנוך דאוםהוא טיפוס מעצבן. זאת אומרת, ככה לפחות זה מצטייר מדמותו הטלוויזיונית, והוא אפילו מעיד על כך שוב ושוב. מעצבן אבל בקטע חינני כזה של טיפוס שלא ירפה ממך מול המצלמות עד שתזרום עם הרעיון שלו.

"אני עצוב": אייל גולן עוקץ את אופירה

שיתוף הפעולה הבא של סטטיק ובן-אל

צפו: נטע ברזילי הפולנייה

וזה בדיוק גם הבסיס לפרויקט החדש שלו שעלה השבוע ב-yes (ימים שני עד רביעי); סדרת דוקו שהדמויות הראשיות בה חותמות על הסכם לא מחייב לפיו הן מחויבות לעשות כל מה שדאום ידרוש מהן, בשאיפה שעצותיו ישפרו את חייהן.

בפועל, זה מתנהל בול כמו "מחוברים". הדמויות פותחות את ביתן ואת חייהן בפני ההפקה, חושפות סיפורים אישיים, מתגברות על דברים שמטרידים אותן בשלב הנוכחי של החיים, ונכנסות – לא לגמרי מרצונן המלא - לסיטואציות המוציאות אותן מאזור הנוחות. חלקו של דאום בעלילה מזערי. הוא מכוון את הדמויות מרחוק, ומתפקד כנוכח-נפקד לאורך הפרקים.

מעצבן בקטע חינני. חנוך דאום // צילום: פיני סילוק באדיבות yes

"יס מן" היא עוד סדרת דוקו-ריאליטי על קשיים בחיי אנשים מפורסמים, ולא מעבר. לפיכך, היא קמה ונופלת על הליהוקים. במקרה של יובל דיין ונועה ירון, שמתחבטים בנושאים שברובו של עולם כמו גירושים וקיומו של אלוהים, או במקרה של אלברט אסקולה (בן זוגו של אסי עזר) שסוגר כמה קצוות לא נעימים מתקופת התבגרותו בברצלונה, מדובר בחומר דוקומנטרי אנושי מרתק; לעומת זאת, אצל הדמויות האחרות, קותי סבג ומור חן, זה שיעממון מתמשך שלא מוביל לשום מקום מלבד הופעת אורח של טילטיל והמונית.

במבט כולל, ועל סמך צפייה בששת הפרקים הראשונים, מסתבר כי לא תמיד חייבים לומר "כן" על כל פרויקט ריאליטי שמישהו מציע לכם. גם אם חנוך דאום יושב לכם על הצוואר ולא מרפה.

סוף סוף: קולדפליי בדרך לאלבום חדש

לאון: "יהודיות עם פלשתינים? טיפשות"

מיילי סיירוס: "בנות, אל תהיו לסביות"

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר