"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חתונה ממבט ראשון: מי ביחד ומי (לא) הפתיע ונפרד?

העונה הנוכחית של הריאליטי שכבש אותנו נגמרה ואיתה הגיעו ההחלטות של הזוגות ששרדו עד הלום • מנו וניצן, קארין ואיתמר ושי והדס - כל הזוגות וכל ההחלטות

,עודכן
0השמעה
איתמר וקארין ב"חתונה ממבט ראשון", צילום: קשת 12

העונה הנוכחית של ״חתונה ממבט ראשון״ הגיעה לסיומה היום (שבת) ויש החלטות של כל הזוגות. אז מי נשאר ומי החליט לפרק את החבילה?

אחרי ששודר השבוע החלק הראשון של פרק סיום הריאליטי, ובמסגרתו התוודעו הצופים להחלטות של דני ושני ושל לירון ועינת, הערב שודר החלק השני של פרק הסיום ובו נחשפו ההחלטות של שלושת הזוגות הנותרים: מנו וניצן, קארין ואיתמר ושי והדס.

מנו וניצן. החליטו להישאר,צילום: קשת 12

מנו וניצן החליטו להישאר יחד ולנסות את הזוגיות שלהם גם בלי המצלמות. השניים הסתדרו יפה לכל אורך העונה, ועל אף פרומואים שניסו לרמוז כי הם יפתיעו בהחלטתם - ההחלטה להישאר יחד לא הייתה מפתיעה כלל.

זה לא קרה. שי והדס,צילום: מתוך התוכנית

הזוגיות של שי והדס הייתה מורכבת לכל אורך העונה, ועיקר הפוקוס היה על כך שהדס לא נמשכת לשי. על אף ששי קיווה כי זה ישתנה לאורך העונה - בסופו של דבר זה לא השתנה והשניים קיבלו החלטה לא להישאר יחד אחרי סיום התוכנית.

הזוג שמשך הכי הרבה אש לאורך התוכנית, קארין ואיתמר, אמנם החליטו להישאר יחד, אולם זמן קצר לאחר סיום הצילומים הם נפרדו והזוגיות שלהם לא צלחה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר