ארבע ידיים שתי סונטות, 33 ימים, פרק אחרון לעונה של לנסקי - הגנגסטר הציוני. רוקדים עם כוכבים, דה וויס. מה לראות היום בטלוויזיה (שבת):
בפרטנר טיוי, 33 ימים (Thirty Three Days)
מיני סדרת פשע ספרדית חדשה בת שישה פרקים, המבוססת על פרשת בריחתם האמיתית של שני אסירים מכלא פוננט בליידה ב-2001. השניים תכננו במשך חודשים את הבריחה, וכשהיא יוצאת לפועל הם פותחים במנוסה שנמשכת 33 ימים ומעמידה את המוסוס ד'אסקוודרה במבחן ציבורי, בתקופה שבה כוח המשטרה הקטלאני עוד היה צעיר. הסדרה, ששודרה בספרד ביוני השנה, נעה בין הנמלטים לבין השוטרים שמנסים לסגור עליהם, ובמקביל בוחנת את הקשר התלותי בין שני האסירים, שהופך למכריע ככל שהתוכנית המקורית מתפוררת והאפשרויות שלהם מצטמצמות.
בנטפליקס החל מ-15:10, ארבע ידיים, שתי סונטות (Four Hands, Two Sonatas)
דרמת התבגרות מוזיקלית דרום קוריאנית בת 12 פרקים, שמתרחשת בבית ספר תיכון יוקרתי לאמנויות. סונג קאנג מגלם פסנתרן עילוי שגדל בתוך מסלול מסודר של תחרויות, ציונים וציפייה לשלמות, אבל מאחורי הביטחון שהוא מציג מסתתרים חרדה ולחץ מתמשך. מולו ניצב פסנתרן בעל כישרון טבעי שחזר אל המוזיקה אחרי ילדות קשה, והמפגש ביניהם הופך במהירות ליריבות שמכריחה את שניהם להגדיר מחדש מה הם רוצים מן הפסנתר ומעצמם. פרק חדש מדי שבת וראשון ב-15:10.
ולא לשכוח
פרק אחרון לעונה של
לנסקי - הגנגסטר הציוני בכאן 11 ב-21:30
קונאן אובריאן חייב ללכת (Conan O'Brien Must Go) ב-HBO מקס. הפעם: הולנד
רוקדים עם כוכבים בקשת 12 ב-21:30
דה וויס ברשת 13 ב-21:30
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו