"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מאמן הכושר מיבנה נחשף לראשונה: ״יש לי נטיות אובדניות״
"עמיחי פיטנס" נחשף לראשונה מול המצלמות של ״הצינור״, וחשף באומץ את הצד שלו בפרשה שהסעירה את הרשת • על הפצת הסרטונים (״"ירדתי באזור העשרה קילוגרם. לא אכלתי״), על הנזק התדמיתי (״היו שם כל כך הרבה שמועות לא נכונות״) ועל הפנייה לפסיכיאטר: ״אתה חי מת״
"עמיחי פיטנס". מאמן הכושר מיבנה. עבר טלטלה נפשית. צילום: רשת 13

מאמן הכושר מיבנה נחשף לראשונה: ״יש לי נטיות אובדניות״

"עמיחי פיטנס" נחשף לראשונה מול המצלמות של ״הצינור״, וחשף באומץ את הצד שלו בפרשה שהסעירה את הרשת • על הפצת הסרטונים (״"ירדתי באזור העשרה קילוגרם. לא אכלתי״), על הנזק התדמיתי (״היו שם כל כך הרבה שמועות לא נכונות״) ועל הפנייה לפסיכיאטר: ״אתה חי מת״

אביב דרורי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

לאחר חודשים של שמועות, סרטונים ויראליים והכפשות ברשתות החברתיות, מאמן הכושר עמיחי יעקבמיבנהשבר שתיקה. בראיון לתוכנית"הצינור"ברשת 13, הוא התיישב מול המצלמות וחשף את ההתמודדות המורכבת עם אחת הפרשות האינטימיות שידעה הרשת הישראלית.

הסיפור החל כאשר סרטונים אינטימיים של עמיחי, אשר נלקחו ממצלמות אבטחה של הסטודיו שלו לפני כשנה,הופצו ברשת ללא הסכמתו ופורסמו בתפוצה רחבה. הסרטונים גררו גל של שמועות ושיח ציבורי סוער, שהשפיעו באופן דרמטי על חייו האישיים והמקצועיים.

מאמן הכושר מיבנה. התרחק מהעיר 10 חודשים, צילום: .

"כל המדינה עם חיוך דבילי בגלל מאמן מיבנה"

בראיון המטלטל, עמיחי לא חסך במילים וחשף את הפגיעה העמוקה שחווה בעקבות פרסום הסרטונים, גם מבחינה אישית וגם מקצועית. ״הנשים נפגעו מאוד מאוד קשה, וזה המקום שלי גם לחזק אותן ואת כל הנשים האחרות שנפגעות בצורה כזו או אחרת״, אמר בראיון, כשהוא מתייחס גם לפגיעה בנשים שהיו מעורבות בפרשה.

״הפצת סרטונים אינטימיים של נשים זו נראה לי אחת הטראומות הכי קשות שאישה יכולה לעבור. קודם כל, הפגיעה של נשים במקרים מהסוג הזה, מבחינה אינטימית, היא מאוד מאוד מאוד חזקה. ואני שם את עצמי רגע בצד לפני שאני מדבר עליי בנושא״.

עמיחי התייחס גם לחשיפה התקשורתית ולהתמודדות עם מה שכינה "השמועות". ״היו שם כל כך הרבה שמועות לא נכונות״, סיפר.

״אני מבין שהמקרה הזה פשוט גדול ממני, שאין לי דרך לעבור את זה מבחינה נפשית. זה עניין של זמן, עניין של זמן עד שאני אגיד די, זה מספיק, אני לא יכול להכיל את ההרגשה, את הכאב הזה, את הנפש שהיא כבר לא שלך. היא שייכת לכולם".

הסרטונים שהופצו הובילו למחשבות אובדניות, צילום: רשת 13

ההתמודדות הקשה של מאמן הכושר מיבנה: "ירדתי באזור העשרה קילוגרם. לא אכלתי"

ההתמודדות עם הפצת הסרטונים גבתה מחיר כבד מנשוא, עד כדי מחשבות אובדניות. ״ישבתי משהו כמו חודש וחצי אחרי מול הפסיכולוגית שהייתה לי בזמנו, ואחת השאלות שהיא שאלה היא האם יש לי נטיות אובדניות״, הודה עמיחי בגילוי לב נדיר.

״אז אמרתי לה שכן, ברור. אני לא חושב שצריך להיות גאון גדול כדי להבין. והיא... כן, היא... פשוט אמרה לי: 'אתה קם עכשיו ואני מפנה אותך לפסיכיאטר'״.

הוא שיתף על השינויים הקיצוניים שחלו בו: "ירדתי באזור העשרה קילוגרם. לא אכלתי. אמא שלי לביאה אמיתית, כל שעה היא פשוט הייתה נכנסת ומשאירה לי משהו יוצאת. רק שאני אקח ביס ממשהו. שבוע כמעט לא התקלחתי אפילו, כאילו אתה פשוט שוכב ואתה חי מת. ככה אתה מרגיש. אתה מת, אתה מבפנים אתה... אין אותך, כאילו, פשוט אין אותך".

בעקבות המצב הקשה עמיחי גם פנה למרכז הסיוע לנפגעי ונפגעות תקיפה מינית. "הם הופתעו לשמוע בהתחלה גבר על הקו? כן. מאוד", סיפר. לדבריו הוא ניפץ עבורם את כל השמועות: "גם היא הייתה ניזונה משמועות".

מאמן הכושר מיבנה. מנסה להשתקם נפשית מהפרשה, צילום: רשת 13
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...