"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בשידור חי: המיקרופון נשאר פתוח - וחשף מה מעיין אדם באמת חושבת
מה הרגיז את המגישה בשידור חי? בזמן שהפאנל של "חיים ומעיין" בקשת 12 צפה בשידורי התעמולה מטהרן, פליטת פה אחת לא מצונזרת של המגישה גנבה את ההצגה • צפו
"חיים ומעיין". התקלה בשידור הובילה לסטורי מפורט. צילום: קשת 12

בשידור חי: המיקרופון נשאר פתוח - וחשף מה מעיין אדם באמת חושבת

מה הרגיז את המגישה בשידור חי? בזמן שהפאנל של "חיים ומעיין" בקשת 12 צפה בשידורי התעמולה מטהרן, פליטת פה אחת לא מצונזרת של המגישה גנבה את ההצגה • צפו

,עודכן
0השמעה
[object Object]

במהלך דיון בתוכנית "חיים ומעיין"בערוץ 12, בעוד השידור עבר להציג קטע מהטלוויזיה האיראנית כדי להאזין לדיווחים מעבר לים, המיקרופון באולפן לא הושתק. במקום תרגום רשמי, הצופים בבית שמעו בבירור את קולה של המגישה מעיין אדם מסכמת את הדיון ואומרת: "מעניין לנו את התחת".

האירוע התרחש במהלך דיון פאנל סוער שעסק במערכות ההגנה האווירית של איראן ובדיווחים על טייס אמריקני שהופל בשטחם. המגיש חיים אתגר ביקש מהפרשן בנאני לתרגם סימולטנית את דבריה של קריינית החדשות האיראנית, שהופיעה על המרקע.

בדיוק ברגע המעבר בין האולפן הישראלי לשידור הזר, כשהצופים מחכים לשמוע את התרגום, אירעה התקלה הטכנית. אדם, שככל הנראה הייתה בטוחה שהמיקרופון שלה כבוי ושמדובר בזמן "אוף-אייר" עבורה, סיפקה את הפרשנות הכנה והישירה שלה לאירוע.צפו

צפו בקטע מהשידור

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו