"דברים מוזרים". צילום: יחצ

מכה נוספת ל"דברים מוזרים": זו הסדרה הנצפית ביותר בארה"ב

"בלואי", הסדרה האוסטרלית לילדים, חזרה וניצחה את כל התוכניות בארה"ב עם 45 מיליארד דקות צפייה • "דברים מוזרים" הייתה התוכנית המקורית היחידה שפרצה לעשירייה הראשונה

"בלואי", סדרת הילדים האוסטרלית על כלבת רועים כחולה, סיימה את 2025 כתוכנית הנצפית ביותר בארצות הברית. הסדרה צברה 45.2 מיליארד דקות צפייה בדיסני פלוס, לפי דירוגי נילסן השנתיים שפורסמו ב"גרדיאן".

זו השנה השנייה ברציפות שהסדרה מובילה את הטבלה, כשהיא עוקפת את "האנטומיה של גריי" עם 40.9 מיליארד דקות ו-"NCIS" עם 36.9 מיליארד דקות.

"בלואי", צילום: יחצ

הצריכה הכוללת של תכני סטרימינג בארה"ב זינקה ב-19% לעומת אשתקד. נילסן מצאה שתשע מתוך עשר התוכניות הנצפות ביותר הן סדרות ותיקות בעלות עונות רבות שמאפשרות לצופים להתמכר ולצפות שעות על גבי שעות.

היוצא מן הכלל היחיד: "דברים מוזרים", התוכנית המקורית היחידה שפרצה לעשירייה העליונה עם 39.95 מיליארד דקות צפייה. יש לציין שהפרק האחרון של הסדרה שודר ב-31 בדצמבר, אבל הוא לא נכלל בתקופת המדידה של נילסן שהתחילה ב-30 בדצמבר 2024 והסתיימה ב-28 בדצמבר 2025.

"דברים מוזרים", צילום: יחצ

היוצר של "בלואי", ג'ו ברום, הודיע ב-2024 שהוא מתפטר מתפקידי ההפקה היומיומיים, אבל הוא ימשיך להיות מעורב בעיבוד לסרט קולנוע שמתוכנן ל-2027. "זה לא הסוף של בלואי. אני בטוח שיש לנו עוד הרבה הפתעות בשבילכם", אמר המפיק סם מור אחרי שידור פרק הסיום המיוחד של העונה השלישית, "The Sign", ששודר לראשונה באפריל 2024.

הצלחה בולטת נוספת השנה היא הסדרה "דה פיט", שגרפה 11.4 מיליארד דקות צפייה, למרות שלא הצליחה להיכנס לעשירייה הראשונה. בקטגוריית הסרטים, הסרט המונפש "ציידות השדים של הקיי פופ" מוביל בפער עצום עם 20.5 מיליארד דקות צפייה, ואחריו "מואנה 2" עם 9.43 מיליארד דקות ו-"גילמור המאושר" עם 7.1 מיליארד.

"The Pitt", צילום: יחצ

אנליסטים אומרים שדירוג 2025 מחזק את המגמה שבה מותגים מבוססים מנצחים את ההפקות החדשות. "האנטומיה של גריי" מציעה 425 פרקים, ל-"NCIS" יש 20 עונות, והפרקים הקצרים של "בלואי" (שש דקות כל אחד) מעודדים צפייה חוזרת ונשנית - מה שמנפח את מספר הדקות המצטבר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...