"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

"המתחזים" בסיפור מסעיר: האם בעלה של לורין מיכאלי היה הקורבן שלה?

לפני חמש שנים שודר במסגרת התכנית "המתחזים" בקשת 12 תחקיר על לורין מיכאלי שגרר תגובות רבות • הערב, ישודר פרק נוסף, ובו מתיישב לראשונה מול המצלמות - בעלה, ניר, שעד כה עמד לצידה • לורין ניסתה למנוע את שידור הפרק, אך צו המניעה נדחה

,עודכן
0השמעה

הצצה לפרק של התכנית "המתחזים", קשת 12

לורין מיכאליעמדה במרכז התכנית "המתחזים" לפני כחמש שנים. אז חשף חיים אתגר יחד עם צוות התכנית שורה של מקרים בהם התחזתה לכאורה לגבר וניהלה מערכות יחסים אינטימיות עם נשים. הערב, ישודר פרק נוסף שעוסק במיכאלי ובו קטע שנשאר על רצפת חדר העריכה בשעתו. בקטע נראה אז המנחה חיים אתגר, מתעמת עם מיכאלי, שממהרת להזעיק למקום את בעלה, ניר.

מתוך "המתחזים", קשת 12,צילום: צילום מסך

ניר הוא בעלה של לורין מזה 16 שנים, וכבר אז הוא צידד באשתו וגונן עליה. בקטע שלא שודר בתחקיר המקורי הוא נראה מרחיק את חיים אתגר מזוגתו. הערב (שני) מתיישב ניר, לצידו של חיים אתגר מול המצלמות ונותן את עדותו, ועולה החשד שאולי הוא בעצמו היה קורבן שלה.

מתוך "המתחזים", קשת 12,צילום: צילום מסך

לורין ניסתה למנוע את שידור הראיון, והגישה לבית משפט השלום בתל אביב בקשה להוציא צו מניעה, אך בשבוע שעבר כבוד השופט גד מינא דחה את בקשתה. הפרק המלא ישודר הערב בשעה 21:30 בקשת 12.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר