"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אחרי הסרטים והמחזה: להארי פוטר מצפה עוד עתיד ארוך

סדרת הספרים שהתחילה משרבוט על מפית והפכה לתופעה תרבותית של ממש, זוכה לשלל עיבודים ופרויקטים • מסדרה חדשה ועד תכנית אפייה ברוח המותג - קבלו את כל החידושים הקסומים

, עודכן
0השמעה
"הארי פוטר והאסיר מאזקבאן". צילום: יח"צ

מי ההארי פוטר האהוב עליכם? לא, אנחנו לא שואלים איזה ספר או סרט בסדרה אתם מעדיפים, אלא תוהים לגבי הקוסם הצעיר עצמו - או ליתר דיוק, השחקן שמגלם אותו.

מבולבלים? טוב, אולי הקדמנו את זמננו והיינו צריכים לשאול את השאלה הזו בעוד כמה שנים טובות, כשהיא תהיה הרבה יותר רלוונטית.

דניאל רדקליף בתפקיד הארי פוטר, צילום: AP

אם לא לוקחים בחשבון את המחזה "הארי פוטר והילד המקולל", אז רק שחקן אחד גילם עד כה את הארי פוטר בהפקה רשמית - דניאל רדקליף כמובן - והוא עשה את זה די מזמן. רדקליף בן ה-35 ככל הנראה לא ישוב לגלם את הארי פוטר, ולכן נשאלת השאלה מה יעלה בגורל הדמות.

כידוע, באולפני וורנר ו-HBO שוקדים על סדרת טלוויזיה חדשה של הארי פוטר, שתושק ב-2026 ובה יגלמו את הארי וחבריו שחקנים צעירים ואלמוניים, אשר יתבגרו לצד הדמויות בשבע העונות של הסדרה.

יקום קולנועי שלם, צילום: יח"צ

מה עוד צופן העתיד בשביל היקום הקסום? ובכן רוברט אוברשלפ, מנהל חטיבת מוצרי הצריכה העולמית של וורנר, אמר לאחרונה לאתר התרבות האמריקני Variety כי הוא סבור שהיקום של הארי פוטר יהיה דומה לזה של באטמן, למשל, עם כמה וכמה גרסאות של הקוסם - בדיוק כמו של איש העטלף.

"כמה באטמנים יש? אז בבוא העת גם ישאלו 'איזה הארי אתה?'", הסביר אוברשלפ, ואילו פיטר ואן רודן, סמנכ"ל הבידור העולמי של וורנר, הוסיף: "אתה תמיד צריך להזכיר לעצמך שזה עולם שלא מפסיק להתפתח, ושום דבר שאתה עושה לא ישרוד לנצח. תמיד צריך לחשוב על מה שחדש ושונה ותואם את הטרנדים העכשוויים".

הארי פוטר, רק בעוגה, צילום: יחצ

ואכן, מלבד סדרת הטלוויזיה של HBO, אנחנו יודעים על לפחות שתי הפקות נוספות ורשמיות בהשראת הארי פוטר, שיושקו בעתיד הקרוב והרחוק. הראשונה, "Harry Potter: Wizards of Baking", היא תוכנית אוכל שבה אופים מקצועיים יתחרו על יצירת תופינים ברוח המותג, והיא תגיע לשירות הסטרימינג MAX כבר בשבוע הבא.

ההפקה השנייה היא משחק הווידאו "Hogwarts Legacy 2" - כותר המשך ללהיט האקשן-הרפתקאות מ-2023, שנמצא בשלבי פיתוח מתקדמים ולפי דיווחים עדכניים, העלילה שלו תתקשר בצורה כלשהי אחרת לזו של סדרת הטלוויזיה החדשה. אז שוב, מי ההארי האהוב עליכם?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר