"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עובר מסך

היסטרי: נטפליקס מעניקה לכם בינג' שלא תשכחו לעולם

"עצבים" (Beef) של ענקית הסטרימינג קולעת לטעם הישראלי גם מעבר לסיפור שמתחיל ביציאה מחניה, והיא בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו כדי ליהנות מצרות של אחרים ושל עשירים

,עודכן
0השמעה
הקומדיה החדשה מבית נטפליקס. "Beef", צילום: נטפליקס

"עצבים" (Beef) של נטפליקסמתחילה ברכב שיוצא מחניה, ונגמרת בבינג' שלא דומה לשום דבר אחר. בטח לא בנטפליקס. דני הוא קבלן שיפוצים, והחיים של איימי כאילו נלקחו ממגזין, אבל תקרית אגו של שניהם בחניה מגלה מה קורה כשאנשים לא מטפלים באגרסיות שלהם.

סנסציה חדשה? "Beef",צילום: נטפליקס

סטיבן יון ("המתים המהלכים") מגלם קוריאני-אמריקני שמחלטר בין עבודות קבלנות לבין הימורים לא מוצלחים בשוק ההון. איימי לאו (הסטנדאפיסטית אלי וונג) היא אשת עסקים פריבילגית בתחום העיצוב, שצרות של עשירים מביאות אותה לשנוא את החיים. הוא מתוסכל כלכלית וחי במרדף בלתי נגמר אחרי הכסף, והיא מנסה לברוח מחיי העמדת הפנים בעולם העסקי והזוגי.

המרצדס הלבנה שלה חוסמת אותו, ואפילו פגיעה בטמבון לא נרשמת - אבל דני ואיימי הם אנשים שמתקשים להרפות, והם יוצאים למסע נקם שלא ראינו מאז "קיל ביל" ו"האדם נגד הדבורה". הקצב וחלק מהתחבולות יזכירו מעשי קונדס מטורללים סטייל טום וג'רי - אבל עם שמירה נכונה על לב וחמלה כלפי הדמויות הראשיות.

"עצבים",צילום: יח"צ

וונג נפלאה - ואני לא אובייקטיבי. היא מביאה את הומור הזעם שלה מבמות הסטנדאפ, מה שהופך את "עצבים" למוקפץ אסיאתי שמשלב מתוק, חריף והפרעות נפשיות. "עצבים" קולעת לטעם הישראלי גם ליציאה של רכב מחניה, והיא בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו כדי ליהנות מצרות של אחרים ושל עשירים.

"עצבים" (Beef), נטפליקס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר