"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"המירוץ למיליון" חוזרת?
ל"ישראל היום" נודע כי בסקר חדש שנערך בקרב צופים, הם נשאלו האם הם היו רוצים להחזיר את תוכנית הריאליטי המצליחה אל המסך • האם זה אכן יקרה?
רון שחר| צילום: עדי אורני

"המירוץ למיליון" חוזרת?

ל"ישראל היום" נודע כי בסקר חדש שנערך בקרב צופים, הם נשאלו האם הם היו רוצים להחזיר את תוכנית הריאליטי המצליחה אל המסך • האם זה אכן יקרה?

,עודכן
0השמעה

האם הריאליטי הוותיק"המירוץ למיליון"בדרך לחזור אל המסך?ל״ישראל היום״ נודע כי בימים האחרונים מתקיים סקר, ובו בדקו את כוונות הצפייה ב"המירוץ למיליון" במידה ויחזור למסך.

בסקר נשאלו המשתתפים, בין היתר, האם הם צפו בתוכנית בעבר ואיזו תוכנית ריאליטי היו רוצים שתחזור. בשלב הזה לא ברור מי הזמין את הסקר, אבל הוא מעיד על היתכנות ונכונות להחזיר את הפורמט אל המסך מצד אנשי הטלוויזיה.

פרומו גמר "המירוץ למיליון" // צילום ארכיון: באדיבות רשת 13

״המירוץ למיליון״ נחשבת לאחת מתוכניות הריאליטי האהובות ביותר אך גם היקרות מאוד להפקה. בארץ שודרו עד כה כ-8 עונות. התוכנית ירדה מהמסך בדצמבר 2020, בין היתר בגלל מגיפת הקורונה. אז האם בקרוב היא תשוב? ימים יגידו.

"המירוץ למיליון" היא הגרסה הישראלית לתוכנית המציאות האמריקאית "The Amazing Race". התוכנית שודרה החל מה-5 בפברואר 2009, בערוץ 2, על ידי הזכיינית רשת. עם פיצול ערוץ 2, עברה התוכנית להיות משודרת ברשת 13. בטקס פרסי האקדמיה הישראלית לטלוויזיה לשנת 2014 זכתה העונה הרביעית של התוכנית בפרס "תוכנית המציאות הטובה ביותר".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו