השחקנית רונה לי שמעון לא מסתירה את ההתרגשות לקראת העלייה לבמה. בסטורי חדש שפרסמה, אשר צולם כחצי שעה בלבד לפני תחילתה של הצגה ראשונה, נראית הכוכבת בחדר ההלבשה כשהיא חולקת את התחושות שמציפות אותה רגע לפני פתיחת המסך.
"לא ציפיתי לזה"
בווידאו שהעלתה, שמעון נראית לבושה בבגד בהיר עם קשת שחורה בשיער, כשהיא נושאת עליה את המיקרופון של ההצגה והכבלים הנלווים. על גבי הסרטון היא הוסיפה את הכיתוב המשקף היטב את תחושותיה: "יאבלולו הצגה ראשונההההההה".
"אנחנו עוד חצי שעה על הבמה, הצגה ראשונה", פתחה שמעון את דבריה בסטורי, והודתה: "ופתאום תפסה אותי כזאת התרגשות... וואו, לא ציפיתי לזה".
"עד שזה נכנס לקצב בגוף"
רגע לפני שהיא יוצאת להמשך ההתארגנות, שמעון תיארה את הקושי המוכר לכל שחקן המופיע בפרמיירה. "זהו, אני תכף הולכת להתחבר", שיתפה, והוסיפה אנחה קלה: "נורא מלחיץ. הצגות ראשונות כאילו, עד שזה נכנס לקצב בגוף זה...".
את הסרטון היא חתמה בנימה אופטימית, כשהיא מבקשת מהקהל שלה להחזיק לה אצבעות לקראת העלייה לבמה: "טוב, אז נראה מה יהיה. נעדכן. Wish me luck!".
השגרה האינטנסיבית
ההתרגשות, הלחץ מהבמה והחזרות האינטנסיביות מגיעים בתקופה עמוסה במיוחד עבור שמעון, שלאחרונה בחרה לשתף את עוקביה גם במחירים האישיים של הקריירה התובענית, ובקושי לשלב אותה עם האימהות.
שגרת יומה האינטנסיבית קיבלה תפנית אישית, כאשר השחקנית פתחה את הלב והודתה כי העומס מוביל אותה לתחושות אשם הוריות: "אני גם חשה אמא גרועה", ובכך שוב חשפה את הסדקים ב"פרפקציוניזם" המיוחס לה.

![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)