לזה ליהי טולדנו לא ציפתה: השחקנית והזמרת האמריקאית סוזן איגן, שגילמה את דמותה של בל בהפקה המקורית של המחזמר "היפה והחיה" בברודוויי ב-1994, ושהייתה מועמדת על תפקיד זה לפרס הטוני ולפרס ה-Drama Desk בקטגוריית השחקנית הטובה ביותר - עשתה מחווה מפתיעה ומרגשת במיוחד לטולדנו, שמגלמת בימים אלה את בל הישראלית, בהפקה של "היפה והחיה" בבימויו של משה קפטן (מחר הצגה אחרונה במשכן לאמנויות הבמה).
בסרטון מצולם איגן אמרה לטולדנו: "ההפקה שלכם מהממת! צפיתי בסרטונים ויש לך קול כל כך יפה! יש להם מזל שיש להם אותך בתפקיד הזה.
"אני יודעת שאני קצת משוחדת אבל מדובר באחד ממחזות הזמר הבולטים בגלל המסר שהוא מעביר - שהיופי נמצא בפנים, לא לשפוט ספר לפי הכריכה שלו, שהכוח המושיע הוא של האהבה ומה זה להיות בני אדם". טולדנו מצדה, לא יכלה לעצור את ההתרגשות וההתלהבות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
