"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אופירה אסייג: ''הכנתי את המזוודה''

אחרי לילה של דריכות מלחמה, פרקה אופירה אסייג בשידור הרדיו שלה על נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, שהודיע לפנות בוקר על ביטול התקיפה באיראן • "טראמפ טמטם אותי, לא נמאס לך לטמטם אותנו?", אמרה - וגם חשפה את מי היא "מטמטמת" בכל פעם

0השמעה
נפרדת. אופירה אסייג , אינסטגרם, קשת 12
אופירה אסייג. צילום: אינסטגרם, קשת 12

אופירה אסייג ניצלה את שידור הרדיו שלה כדי לפרוק בסגנון הומוריסטי על נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, אחרי לילה של דריכות מלחמה שבסופוהודיע טראמפ לפנות בוקר על ביטול התקיפה המתוכננת באיראן. "טראמפ טמטם אותי. בקושי הצלחתי לישון הלילה", פתחה.

View this post on Instagram

A post shared by 102 תל אביב (@102tlv)

''כולם נשארים בבית, יש מלחמה''

אסייג תיארה את הלילה שבו נערכה למלחמה על סמך האיומים: "הכנתי את המזוודה, הכנתי את המיטות במקלטים, הודעתי לילדים לא יוצאים עם הכלבים לטיול, לא הולכים לחברים, כולם נשארים בבית. יש מלחמה", אמרה.

לדבריה, "אין עיתונאי שלא קיבל ממני SMS. כולם אמרו לי: אופירה, הלילה". אך אז, סיפרה, הגיע הבוקר וטראמפ שידר עסקים כרגיל: "בא טראמפ לפנות בוקר, אמר: איזה לילה, איזה נעליים. יאללה, סלחתי להם".

''שואלים אותי, אני שואלת''

בהמשך תיארה אסייג בהומור את הלחץ שמפנים אליה עוקבים ומאזינים סביב שאלת הטיסות לחו"ל, וסימנה את פרשני הביטחון שאליהם היא עצמה פונה: "שואלים אותי, אני שואלת את יואב לימור, אני מצלצלת לרונן ברגמן, אני מטמטמת את ניר דבורי".

את המונולוג חתמה אסייג בפנייה ישירה לנשיא: "תגיד טראמפוש, לא נמאס לך לטמטם אותנו? תעשה לי טובה, או שאתה מפוצץ לאיראנים את הצורה, או שתניח לנו. כי הרסקיו כבר לא עוזר לי".

הקטע של אסייג משקף תחושה רחבה יותר בישראל על רקעדפוס חוזר של איומי תקיפה והתקפלויות מצד טראמפ, שמותיר את הציבור במתח מתמשך בין הסלמה להסדרה.

טראמפ, שיגע את אופירה,צילום: רויטרס
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר