"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רוג'ר ווטרס: "פינק פלויד מחרימים אותי"

המריבה ממשיכה: המוזיקאי טוען שחומריו אינם נמצאים באתר הלהקה כי חבריה חושבים שאינו רלוונטי ועליו לסתום את פיו

,עודכן
צילום: מתוך עמוד הפייסבוק // רוג'ר ווטרס

פרק נוסף בסכסוך רב השנים ביןרוג׳ר ווטרסוחבריו לשעבר, להקת פינק פלויד: בווידאו שהעלה ווטרס הבוקר (שלישי) אל עמוד הפייסבוק שלו, תחת הכותרת הבומבסטית ״הודעה מרוג׳ר״, אמר המוזיקאי כי הוא נהנה לחבור לפני יומיים לחבריו להרכבו הנוכחי, לביצוע משותף (גם אם מתוך הסגר) לשיר "Mother", קלאסיקה של להקת האם שלו מתוך האלבום ״The Wall”. ״זה היה כיף והזכיר לי כמה התגעגעתי אליהם״, אמר, וסיפר כי העובדה שבביצוע המשותף צפו כ-1.5 מיליון ממעריציו ״חיממה את לבו״.

״אבל זה מעלה את השאלה מדוע הסרטון לא נמצא באתר שקורא לעצמו ׳האתר הרשמי של פינק פלויד׳?״, תהה ווטרס, ומיהר לספק את ההסבר. ״ובכן, התשובה לכך היא ששום דבר שלי לא נמצא באתר, אני מוחרם על ידי דיוויד גילמור (חבר להקה נוסף. ע.פ). לפני כשנה יזמתי פגישת פיוס עם מחנה גילמור, כדי לשים מאחורינו את כל השטויות שבינינו. אני מצטער לומר שהמפגש לא נשא כל פרי״.

באותה פגישה הציע ווטרס שיהיה זה אך הוגן שלכל חברי ההרכב תהיה גישה שווה לאתר, בשל העובדה שמיליוני מעריצי הלהקה פוקדים את העמוד באופן קבוע, והם עושים זאת בשל עבודתם המשותפת של כל חברי פינק פלויד לדורותיה, כולל סיד בארט. שם, אמר ווטרס, הם יוכלו לחלוק עם הקהל פרויקטים אישיים שלהם. ״דיוויד חושב שהוא הבעלים של האתר״, הוא הסביר את הסיבה שבגללה הוא מעריך שהצעתו לא התקבלה. ״הוא חושב שהוא הבעלים של פינק פלויד, שהוא עצמו פינק פלויד. לדעתו, בגלל שעזבתי את הלהקה ב-1985 זה אומר שאני לא רלוונטי וצריך לסתום את הפה. אוקי, כולנו זכאים לדעותינו״.

יש תקווה? ישראל נגד רוג'ר ווטרס

רוג'ר ווטרס: "מברך את כל אנשי ה-BDS"

הצד האפל של רוג'ר ווטרס

ווטרס טען כי העובדה שמעריצי הלהקה האגדית לא נחשפים לעבודות הסולו שהוא מוציא היא דבר פסול, ומעריצי פינק פלויד מתרעמים על כך. ״אולי כדאי שנשנה את שם הלהקה לספיינל טאפ״, הציע בציניות (ספיינל טאפ הוא שמה של להקת רוק בריטית פארודית ומגוחכת מסרט בעל אותו השם שיצא ב-1984, הלועג בין היתר גם לסכסוכים פנימיים בין חברי להקות).

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר