"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הוא אפילו לא היה בהופעה של הלהקה המפורסמת - ובכל זאת הפך לכוכב טיקטוק

מגייס נצפה בהופעה של האחים ג'ונאס סוקר את קורות החיים של יוצא צבא אמריקני שחיפש עבודה • מה שקרה אחר כך הפך את המועמד לכוכב עם 18 מיליון צפיות ברשת

,עודכן
0השמעה
האחים ג'ונאס. צילום: AP

"זה היה שבוע מעניין", אמר סקוט קלי כשעלה לבמה בתוכנית הלייט נייט של ג'ימי פאלון ביום חמישי בערב. הופעת הבכורה הטלוויזיונית של קלי הגיעה לאחר שסרטון טיקטוק שצולם בהופעה של האחים ג'ונאס הראה מגייס סוקר את קורות החיים שלו.

במהלך הראיון שאל פאלון אם הפרסום הוביל לתעסוקה. קלי, יוצא צבא ארה"ב, ציין כי הוא מתקדם מול עסק מקומי שפנה אליו. הוא הוסיף שהמעבר מחיים צבאיים לחיים אזרחיים יכול להיות "מאתגר מאוד".

ההתרגשות סביב קלי הגיעה אחרי שמשתמשת בשם ג'ן העלתה לטיקטוק סרטון מהופעתם של האחים ג'ונאס בבאפלו ב־9 בנובמבר. הסרטון זכה ליותר מ־18 מיליון צפיות וכמעט 3 מיליון לייקים, כפי שדיווח US Weekly, והפך את חיפוש העבודה של קלי לטרנד טיקטוק.

הלהקה עצמה הצטרפה לטרנד. "אתיקת העבודה והחשיבה הביקורתית של סקוט קלי נתנו לי השראה לכתוב את השורה 'שמלה אדומה'", כתב ניק ג'ונאס. ג'ו ג'ונאס הוסיף: "אחי, סקוט קלי היה שם בשבילי הרבה פעמים. התקבלת". קווין ג'ונאס הצטרף: "אני אחד מהממליצים של סקוט קלי".

קלי עצמו, שלא מחזיק בחשבון טיקטוק, שמע על כך שהפך לטרנד מחברים. הוא הוריד את האפליקציה, העלה סרטון שלו מחכה להצעות עבודה, ולאחר מכן הגיב לפוסט של ג'ן: "תודה לכולכם, מצאתי עבודה", מבלי לחשוף את זהות המעסיק.

האחים ג'ונאס,צילום: AP

מטיקטוק הגיעו קורות החיים של קלי לג'ימי פאלון, כשצילם יחד עם הלהקה קטע לקידום פסקול הסרט "A Very Jonas Christmas Movie".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר