"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לאחר השתתפותה ב"חוליגנים": דיקלה סוגרת מעגל וחוזרת לשורשים
לאחר הצלחות במשחק עם "חוליגנים" ו"כביש הסרגל", הזמרת חוזרת למוזיקה עם סינגל חדש • בקרוב היא גם מגיעה לראשונה במעוז הרוק הישראלי • מה יש לה לומר על השיר החדש?
דיקלה. צילום: טל עבודי

לאחר השתתפותה ב"חוליגנים": דיקלה סוגרת מעגל וחוזרת לשורשים

לאחר הצלחות במשחק עם "חוליגנים" ו"כביש הסרגל", הזמרת חוזרת למוזיקה עם סינגל חדש • בקרוב היא גם מגיעה לראשונה במעוז הרוק הישראלי • מה יש לה לומר על השיר החדש?

מאיה כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

רגע לפני שהיא מגיעה לראשונה בחייה להופעה במעוז הרוק הישראלי, מועדון הבארבי בתל אביב (18 באוקטובר),דיקלהחוזרת לשורשים ומוציאה שיר חדש.

אחרי שרשמה הישגים נוספים בקריירת המשחק שלה עם תפקידים בסדרה המצליחה"חוליגנים"בכאן 11, בה גילמה מפקדת משטרה, ובסרט המדובר "כביש הסרגל" לצדטלי שרוןועידן עמדי, היא מזכירה לכולם איפה הכל התחיל.

השיר החדש, "לב שלם", הוא סינגל ראשון מתוך פרויקט מוזיקלי חדש שכתבה והלחינה דיקלה יחד עם תמר יהלומי ויונתן קלימי. השלושה כבר שיתפו פעולה יחד בשיר "ים של געגוע" מתוך אלבומה האחרון.

דיקלה שבה למקורות בשיר החדש, וחוזרת אל הצלילים שאפיינו אותה בעבר - שילוב של שורשים מזרחיים וניחוחות ים תיכוניים.

"תמר ויונתן הם קודם כל חברים טובים וזמרים, יוצרים ומפיקים שאני מאוד אוהבת ומתרגשת מהם כל פעם מחדש", מספרת דיקלה ל"ישראל היום". "אין דבר שאני יותר מתחברת אליו מיצירה משותפת; שכל אחד מביא את המסע שלו ובוראים ביחד משהו חדש. השיר נולד באחד הערבים שישבנו יחד במרפסת של האולפן ודיברנו על החיים - ואני מאוד גאה במה שיצא לנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...