"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הזמר על הקשר לקמפיין סמוטריץ': "זה העציב אותי, אני באתי עם כוונה טובה"

משה כורסיה, שנקלע לסערה תקשורתית כשנודע כי השתתף כמשפיען בקמפיין שמטרתו להציג את בצלאל סמוטריץ' באור חיובי, משחרר שיר חדש על תקווה ואהבה • "באתי לעשות טוב ואני מתכוון להמשיך לעשות טוב", הוא אומר

,עודכן
0השמעה
משה כורסיה. צילום: טל עבודי

לאחר שמצא את עצמו בלב סערה ברשת, עם היוודע דבר השתתפותו כמשפיען בקמפיין שמטרתו להציג את בצלאל סמוטריץ' באור חיובי - במסגרתו העלה סרטון, שלאחר בחרלהוריד- ממשיך משה כורסיה עם האמנות שלו ומשחרר היום שיר חדש בשם "לרקוד" אותו כתב ללחן שלו ושל מאור שושן ותחת ההפקה המוזיקלית של מאור שושן וסתיו נחמיאס.

בשיר האופטימי הוא אומר "בסוף יגיע סוף, תגיע נחמה, מקום לחזור כל יום, אוויר לנשימה, מתוך כאב, יגיע צחוק - תגיע אהבה, בסוף תהיה סיבה טובה, לרקוד." - מילים שמתחברות למסרים שהוא מקפיד להעביר מאז תחילת המלחמה, למרות שירותו הקשה כמילואמניק והמראות שראה בשטח. לדבריו "'לרקוד' זה עוד פרק בניסיון שלי לשמח אותנו. להביא תקווה. הלוואי שהוא יעשה פה משהו".

בימים אלה הוא משלים את עבודתו על האלבום החדש שישוחרר בקרוב, ולצד המילואים הוא מופיע בכל הארץ (המופעים הקרובים 12.6 זאפה תל אביב, 19.6 זאפה חיפה).

בשבועיים האחרונים מצאת את עצמך בלב סערה תקשורתית על קמפיין המילואימניקים. איך אתה מרגיש עם הביקורת שקיבלת ומה אתה מרגיש שבועיים אחרי?

"הביקורת הזו העציבה אותי. ברגע שהבנתי שיש פה רגשות של אנשים, כמובן שהסרתי את הסטורי וביקשתי להעביר את התשלום לתרומה. אני באתי עם כוונה טובה לחזק את המילואימניקים. אני מילואמניק בעצמי. הרגשתי מחובר.

בצלאל סמוטריץ',צילום: יוני ריקנר

אני לא איש פוליטי וברור שאין לי רצון להתעסק בפוליטיקה. באתי לעשות טוב. ואני מתכוון להמשיך לעשות טוב. אני מרגיש שהשיר החדש מדבר על הרגשות שלי באופן מדויק".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר