"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סערת קרן פלס והליך בחירת השיר לאירוויזיון: כך הגיבו היוצרים לאחר חשיפת שמו
היוצרים נסוגו מדרישתם להליך בחירה מחודש של השיר לאירוויזיון • זאת לאחר חשיפת שמו לאחרונה • התאגיד ישקול הליך בחירה שונה ב-2026
"בטוב ובכאב". קרן פלס עטופה בדגל ישראל. צילום: קוקו

סערת קרן פלס והליך בחירת השיר לאירוויזיון: כך הגיבו היוצרים לאחר חשיפת שמו

היוצרים נסוגו מדרישתם להליך בחירה מחודש של השיר לאירוויזיון • זאת לאחר חשיפת שמו לאחרונה • התאגיד ישקול הליך בחירה שונה ב-2026

נתן סטולרו
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

יום חדש נפתח:אחרי לא מעט מתיחות סביב בחירת השיר הישראלי לאירוויזיון 2025, נראה שהסערה שוככת. היוצרים רון ביטון, אלעד טרבלסי ונוי אלוש הודיעו כי הם מסירים את הדרישה לפסול את ההליך. זאת, לאחר פגישה שהתקיימה שלשום (שני) במשרדי תאגיד השידור הישראלי בהשתתפות הנהלת התאגיד והיוצרים. כך הודיעו הבוקר (שלישי) התאגיד ונציגי היוצרים בהודעה משותפת.

נציגת ישראל לאירוויזיון 2025, יובל רפאל, צילום: קשת 12 / רויטרס

במהלך הדיון, הציג התאגיד את עמדתו לפיה הבחירה הייתה תקינה והוגנת, בעוד היוצרים העלו הסתייגויות וטענו שהיו בעיות בתהליך. למרות חילוקי הדעות, הוחלט שלא להמשיך עם הדרישה לפסול את ההליך, כשהיוצרים בירכו אתיובל רפאל, נציגת ישראללאירוויזיון הקרוב, ואיחלו לה הצלחה.

לצד זאת, בתאגיד הודיעו שהם פתוחים לרעיונות לשיפור תהליך הבחירה בשנים הבאות, מה שעשוי להוביל לשינויים לקראת אירוויזיון 2026.

ביום ראשון: חשיפת השיר הישראלי לאירוויזיון

לאחר שהסתיימה המחלוקת – ההכנות לאירוויזיון בעיצומן. ביום ראשון הקרוב, 9 במרץ, ייחשף השיר שייצג את ישראל בתחרות במשדר מיוחד בכאן 11.

עדן גולן, צילום: שי תמיר

את המשדר "השיר שלנו לאירוויזיון", תנחה הילה קורח. הוא יכלול הופעות של יובל רפאל, קרן פלס – יוצרת השיר"New Day Will Rise"- ועדן גולן, שייצגה את ישראל באירוויזיון אשתקד ותבצע דואט מיוחד עם רפאל לשירה "הוריקן", שסיים במקום החמישי באירוויזיון 2024.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...