ב-7 באוקטובר יהונתן (ג'וני) ותמר קדם סימן טוב ז"ל נרצחו בממ"ד ביתם בניר עוז עם שתי בנותיהם התאומות בנות החמש וחצי שחר וארבל ובנם בן השנתיים, עומר. תשע שנים קודם לכן צעדו תמר וג'וני לחופה לצלילי "עמוק בטל", שיר שכתבה לאה גולדברג והלחינה מארינה מקסימיליאן בלומין.
לציון אירועי השנה ל-7 באוקטובר, "הפרויקט של תמרי" מביאים גרסה מחודשת לשיר, יחד עם קליפ מצמרר המשלב קטעים מהחתונה של תמר וג'וני, בו מופיעים גם שירי ביבס, שגיא דקל חן וארבל יהוד, שעדיין מחוזקים בשבי, לצד קרול סימן טוב (אמו של יהונתן), תמיר אדר וחברי קיבוץ נוספים שהיו אורחים בחתונה ונרצחו בשבת השחורה.
את השיר מבצעת נטלי גינצבורג, שהכניסה לחופה את תמר וג'וני ז"ל לפני תשע שנים, יחד עם דנה רבינוביץ, בוגרת כפר הנוער "ביכורים" ומנהלת את "הפרויקט של תמרי" - שהוקם לזכרה של תמר קדם סימן טוב - בו חברים מוזיקאים צעירים, בוגרי "ביכורים".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו