"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בין הים לעיר התחתית: מתחם הופעות חדש ומסקרן בחיפה
בחודש יוני ייפתח "הטרמינל", בו יתקיימו הופעות, פסטיבלי מוזיקה ומסיבות - והכל על רקע הנמל • מדובר ביוזמה ושיתוף פעולה של נמל חיפה עם אסף בן דוד, ממקימי ומפיקי פסטיבל אינדינגב • יונה יהב, ראש העירייה: "ימצב את העיר כמקום תיירותי ותרבותי מוביל בקנה מידה בינלאומי"
טרמינל נמל חיפה. צילום: יח"צ

בין הים לעיר התחתית: מתחם הופעות חדש ומסקרן בחיפה

בחודש יוני ייפתח "הטרמינל", בו יתקיימו הופעות, פסטיבלי מוזיקה ומסיבות - והכל על רקע הנמל • מדובר ביוזמה ושיתוף פעולה של נמל חיפה עם אסף בן דוד, ממקימי ומפיקי פסטיבל אינדינגב • יונה יהב, ראש העירייה: "ימצב את העיר כמקום תיירותי ותרבותי מוביל בקנה מידה בינלאומי"

,עודכן
0השמעה

על רקע התחממות הזירה הצפונית וסימני השאלה באשר לקיץ הקרוב ולמערכה מול לבנון, הנה בשורה משמחת לתושבי הצפון: בנמל חיפה ייפתח ביוני "הטרמינל" - מתחם הופעות חדש בו יתקיימו הופעות, פסטיבלי מוזיקה ומסיבות - והכל על רקע הנמל, בין הים לעיר התחתית. המתחם ייפתח ב-1 ביוני בהופעה שלרביד פלוטניקובהמשך יופיעו בורמי פורטיס, נגה ארז, אביתר בנאי ועוד.

נמל חיפה,צילום: יח"צ

מדובר ביוזמה ושיתוף פעולה של נמל חיפה עם אסף בן דוד, ממקימי ומפיקי פסטיבל אינדינגב מתוך רצון להביא בשורה תרבותית חדשה לצפון ולחיפה בפרט. מתחם ההופעות יתפרס על שטח של כ-3,000 מ''ר עם במה, מערכת סאונד ותאורה, מתחם ברים ואוכל ועוד - ויארח עד 2,000 איש באירוע.

לצד מתחם ההופעות החדש ובשטח ההאנגר, ימשיך לפעול טרמינל הנוסעים של נמל חיפה, ממנו יצאו הנוסעים להפלגות באגן הים התיכון. טרמינל הנוסעים צפוי לחדש את פעילותו בקרוב, לראשונה מאז פרוץ המלחמה.

טרמינל נמל חיפה,צילום: יח"צ

יונה יהב, ראש עיריית חיפה: "עיריית חיפה רואה בחזית הים העירונית פרויקט אסטרטגי, אשר עתיד למצב את חיפה במקום הראוי לה, כעיר תיירותית ותרבותית מובילה בקנה מידה בינלאומי". רון מלכא, יו"ר נמל חיפה, מוסיף: "מתחם ההופעות 'הטרמינל' יביא בשורה תרבותית חדשה לצפון ולחיפה בפרט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו