"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו: חנן בן ארי מופיע ורוקד עם שורדי שואה

הזמר הגיע להופעה בפני עשרות שורדות ושורדי שואה באירוע שהתקיים במוזיאון ידידי ישראל בירושלים • בין השורדים: טילדה ברוך שחוגגת היום את יום הולדתה ה-97

,עודכן
0השמעה
חנן בן ארי. צילום: גיא כושי ויריב פיין

חנן בן אריהופיע היום (חמישי) בהתנדבות בפני עשרות שורדי ושורדות שואה ולוחמים באירוע שהתקיים במרכז המדיה של מוזיאון ידידי ישראל בירושלים.

חנן בן ארי מופיע ורוקד עם שורדי שואה// צילום: טל מרום

שורדי השואה רקדו עם החיילים שנכחו באירוע, ובן ארי לא הצליח להתאפק והצטרף לחגיגה.

בין שורדי השואה שהיו באירוע הייתה טילדה ברוך שחוגגת היום את יום הולדתה ה-97, שלה הקדיש בן ארי את השיר "אם תרצי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר