"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אף עין לא נשאר יבשה: ההספד והשירה של אביב גפן ואחיותיו
"היה המון שדים שעמדו בינינו, אבל היית הגיבור שלי", אמר הזמר בהלווייתו של אביו יהונתן • לאחר מכן שר לו עם שתי אחיותיו, ומשתתפי ההלוויה הצטרפו

Loading...

"אתגעגע עד יום מותי": אביב גפן ספד לאביו יהונתן - ואז שר עם אחותו // שמואל בוכריס

צפו

אף עין לא נשאר יבשה: ההספד והשירה של אביב גפן ואחיותיו

"היה המון שדים שעמדו בינינו, אבל היית הגיבור שלי", אמר הזמר בהלווייתו של אביו יהונתן • לאחר מכן שר לו עם שתי אחיותיו, ומשתתפי ההלוויה הצטרפו

נטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

התיעוד שייחרט בדרכו האחרונה של ענק התרבות:אביב גפן, בנו של יהונתן גפן, ספד לו היום (שישי)בהלווייתו עם דברים שלא הותירו הרבה עיניים יבשות.

"המוות הוא דף ריק. האותיות נעלמו. בין שורות מסודרות", אמר. "יש שם הרבה, אני ואתה, והיו המון שדים שעמדו בינינו כמו שק אגרוף. אבל אתה הית הגיבור שלי. התגעגעתי אליך מההום שנולדתי. אתגעגע עד יום מותי".

לאחר מכן אביב ואחותו שירה שרו את השיר מקום לדאגה, והקהל הצטרף במחזה מרגש. בנוסף שר יחד עם אחותם הנוספת לאחר מכן, נטשה, את השיר "לילה טוב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו