"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

קאמבק: אלה לי להב בצעד חדש ומסקרן

לאחר הפסקה של שנים, ל"ישראל היום" נודע כי הכוכבת תחבור לחבריה המפורסמים לצה"ל, שישחררו שיר חדש • כל הפרטים

,עודכן
0השמעה
אלה לי להב, צילום: אור דנון

קאמבק ללהקות הצבאיות?ל״ישראל היום״ נודע כי בימים הקרובים צפוי לצאת סינגל חדש שיבצעו חיילי הלהקות הצבאיות המפורסמים:אלה לי להב, אגם בוחבוט ואור עמרמי ברוקמן.

אגם בוחבוט,צילום: פיני סילוק

בשנים האחרונות התמקדו בלהקות הצבאיות בהופעות בבסיסי צה״ל ולא הקליטו שירים חדשים ששוחררו לרדיו. השיר החדש נקרא ״אנחנו הדור הבא״ והוא צפוי לצאת כבר בימים הקרובים. את השיר כתב ויצר משה קלוגהפט עבור צה"ל.

אור עמרמי ברוקמן,צילום: אלעד הלוי

להב, בוחבוט ועמרמי ברוקמן הם שלושה חיילים המשרתים במדור הלהקות הצבאיות של חיל החינוך.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר