"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"אני בזוגיות מושלמת": אלה לי מפתיעה בצעד חדש

אחרי שקטפה תפקידי משחק בתיאטרון ובטלוויזיה, הכוכבת הצעירה מתכוננת ל"רוקדים עם כוכבים" • "תמיד רציתי להשתתף בתוכנית הזו, זו נראית לי חוויה מטורפת" • עכשיו היא מוציאה את השיר שכתבה יחד עם גיא ויהל, "רציתי שתעוף", שמלווה בקליפ שאליו הצטלמה עם בן זוגה

,עודכן
0השמעה
אלה לי להב, צילום: דניאל סיני שבדרון

אחרי שכיכבה בתפקיד ראשי בסדרת הנוער "שומקום", לוהקה למחזמר "שיער" בתיאטרון ולתוכנית "רוקדים עם כוכבים" שתשודר בקרוב בקשת 12, אלה לי להב משחררת היום שיר חדש.

"רציתי שתעוף", שיתוף פעולה ראשון של הכוכבת הצעירה עם הצמד המוזיקלי המצליח גיא ויהל, יוצא היום בליווי קליפ שאליו הצטלמה אלה לי יחד עם בן זוגה, פיליפ שאולוב. השיר הזה מצטרף ללהיטיה הקודמים של הזמרת - "זוט עני", "מה אתה רוצה" ואחרים - בדרך לאלבום הבכורה שלה שייצא בקרוב.

אלה לי – רציתי שתעוף

"הייתי עם גיא ויהל, והתחלנו להעלות רעיונות. כל אחד זרק משהו, התחלנו לכתוב, וככה זה פשוט יצא", היא משתפת על העבודה עם השניים. "הם היו מאוד שיתופיים ונתנו לי הרבה מאוד מקום להביע את עצמי. הם מוכשרים ברמות, ואני מאוד אוהבת את השירים שלהם".

זאת לא שמועה: אלה לי משאירה אבק לכל התעשייה
"בלי הפסיכולוגית שלי לא הייתי יכולה לזוז": אלה לי על מחיר הפרסום

הפעם החלטת שאת לוקחת חלק פעיל בכתיבה ובהלחנה.
"לקח לי הרבה זמן להוציא את השיר הזה כי בתקופה האחרונה הציעו לי הרבה שירים, ובכל פעם מחדש הייתי מרגישה שהוא לא שלי. הבנתי שכדי שהשיר יהיה שלי אני צריכה להיות חלק ממנו, וזה מה שקרה".

בקרוב יתחילו הצילומים ל"רוקדים עם כוכבים". התחלת כבר להתאמן על הפירואטים?
"'רוקדים עם כוכבים' זה משהו שמאוד רציתי לעשות. אני זוכרת את העונות הקודמות שצפיתי בהן כשהייתי בת 10. זו נראית לי חוויה מטורפת. תמיד הייתי מהילדות האלה שרוקדות אבל שלא מתמידות. הייתי בכל הסגנונות האפשריים בריקוד, אפילו בחוג לריקודים סלוניים. עכשיו אני מוכנה לעבוד קשה, היום אני במקום אחר - ומתמידה" (צוחקת).

ולצד זה את מגיעה לתיאטרון הבימה עם אחד ממחזות הזמר הקלאסיים.
"היו מדברים על 'שיער' אצלי בבית מאז שאני זוכרת את עצמי. הוא מחזמר מאוד אהוב אצלנו, ותמיד היה לי רצון להיות חלק מזה. זה ממש חלום שמתגשם מבחינתי".

הזליגה מהמוזיקה למשחק הביאה לך גם אהבה.
"נכון, אני מאוהבת", היא משיבה בחיוך, "לא הכרנו מבחינה רומנטית בצילומים לסדרה, זה קרה רק אחרי, ואני חווה איתו זוגיות מושלמת".

בימים אלו היא חברה בלהקה צבאית, שמופיעה ברחבי הארץ בבסיסים השונים. "זו חוויה מדהימה, אין דרך להסביר ולתאר את הפנים של החיילים כשאת באה ומופיעה בפניהם, זו חוויה יוצאת דופן. רואים עד כמה זה משמח אותם, ואין שום דבר שדומה לזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר