"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הצטרפו לשידור: יהלי סובול מגיע לאולפן גימלייב

הזמר והיוצר שהביא לנו את "פצעים ונשיקות" ו"השמלה ממדריד", בהופעה חיה באולפן • בשבוע הבא: דיויד ברוזה

,עודכן
סובול בהופעה // צילום: קוקו // סובול בהופעה // צילום: קוקו

ממשיכים לשיר:בתוכנית "גימלייב" יתארח הערב (שני) הזמר והיוצריהלי סובול. התוכנית "גימלייב" תשודר ב"כאן גימל" בשעה 21:00. סובול החל את דרכו המוזיקלית בשנות ה־90, כשהקים עם שחר אבן צור ופיטר רוט את להקת מוניקה סקס, הפועלת עד היום, כשמאחוריה ארבעה אלבומים.

סובול יצא לדרך מוזיקלית עצמאית בשנת 1999 כשהוציא את האלבום "סוס", ואחריו את "אלדוראדו" (עם רע מוכיח) ואת "ריצות ארוכות", שיצא לפני כשנה. במקביל פיתח גם קריירה של סופר, כשהוציא שני ספרים פרי עטו.

סובול ממשיך להופיע בהצלחה עם מוניקה סקס וגם לבדו, ובשבת הקרובה הוא יופיע ב"קפה ביאליק" בתל אביב. הערב יבצע סובול שירים מאלבומיה של מוניקה סקס ובהם "איש קש", "הקונפורמיסט", "השמלה ממדריד" ו"פצעים ונשיקות", ומקריירת הסולו שלו: "סוס", "מהפכת קטיפה" ו"כל יום קצת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר