"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
צפו

המונים פרצו את הגדרות - והסתננו להופעה של דיג'יי סולומון

25,000 רוכשי כרטיסים מיהרו להגיע להופעה של אחד האמנים המבוקשים בעולם, שהסתיימה בקול צורם • על פי הערכות של גורמים בהפקה, לפחות 400 אנשים נכנסו אמש למתחם מבלי שרכשו כרטיס • חברת ההפקות: "הפריצה נגרמה על ידי קבוצה של צעירים שבחרו לחגוג בצורה הזו את יום העצמאות למדינה והיא טופלה באופן נקודתי ומיידי"

, עודכן
0השמעה

מאות בני אדם פרצו את החומות ופרצו להופעה של דיג'יי סולומון

לאחר שהופעתו בשנת 2020 נדחתה, התקיימה אמש (רביעי) סוף סוף הופעתו של דיג'יי סולומון אחד האמנים המבוקשים בעולם בתחום המוסיקה האלקטרונית.

25,000 רוכשי כרטיסים מיהרו להגיע להופעה, כאשר נוכח העומס באיזור פארק הירקון בשל שלל הפעילויות והבמות, חלקם חנו את מכוניתם בנתיבי איילון, לאחר שהמשטרה חסמה לסירוגין חלק מהירידות הסמוכות למקום ההופעה. העומס הרב ניכר שעות לפני תחילת ההופעה.

בהפקה חששו שהמונים שלא הצליחו להשיג כרטיסים וחלק שנבהלו מהמחיר היקר של האירוע,יגיעו לאיזור ההופעה וינסו לפרוץ בכח את המחסומים והגדרות.

ואכן כמה דקות לאחר תחילת ההופעה, פרצו המונים את שערי הכניסה למתחם ההופעה, תוך שהם רומסים את המאבטחים. על פי הערכות של גורמים בהפקה, לפחות 400 אנשים נכנסו אמש למתחם מבלי שרכשו כרטיס וסיכנו את חיי רוכשי הכרטיסים תוך שהם נוהגים באלימות.

החברה המפיקה, מיוזיק תל אביב, מסרה בתגובה: ״מיוזיק תל-אביב גאה לעמוד מאחורי האירוע הגדול ביותר בישראל ביום העצמאות ה 74 למדינה ולארח את DJ סולומון בפארק הירקון בהשתתפות עשרות אלפי מבלים.

"אנו רואים בבטיחות וביטחון המבלים ערך עליון. האירוע פעל ברישיון מלא ועמד בכל הסטנדרטים המחמירים ויותר. מערך הכוחות שליווה ואישר את האירוע (שיטור אבטחה מד"א וכו') היה עצום וחריג בכל קנה מידה ישראלי ומעל כל תקן שהוגדר וזאת על מנת לקיים ערך זה.

"לצערנו, פריצת שער החירום בניגוד לחוק נגרמה על ידי קבוצה של צעירים שבחרו לחגוג בצורה הזו את יום העצמאות למדינה והיא טופלה באופן נקודתי ומיידי בו במקום, תוך מאמצים רבים בכדי למנוע כל פגיעה בעשרות אלפי המבלים. אנו רוצים לאחל חג עצמאות שמח ולהודות לכוחות הבטחון בפרט ולקהל הרב שהגיע להנות ממוסיקה טובה ומאירוע חד פעמי״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר