"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כנס השפה העברית הגדול בישראל חוזר

בכנס "לשון ראשון" צפויים להשתתף עשרות זמרים, שחקנים ואנשי רוח • גם רוביק רוזנטל, כותב "הזירה הלשונית" יהיה שם

,עודכן
צילום: גדעון מרקוביץ', קוקו, רמי זרנגר // ישתתפו בכנס. אברהם טל, מירי מסיקה, רמי קליינשטיין

האירוע הלשוני היחיד מסוגו בישראל - כנס השפה העברית "לשון ראשון" שכבר הפך למסורת מפוארת, יחזור בפעם ה-13 להיכל התרבות בראשון לציון.

הכינוס, הפעם בסימן "עברית בתנועה מתמדת", ייערך בין התאריכים 8-5 בפברואר, ויארח אנשי אקדמיה, סופרים, שחקנים, זמרים ועוד, ויציג את השינויים שעברה השפה לאורך השנים.

באירועים השונים ישתתפו מירי מסיקה, רמי קליינשטיין, חמי רודנר, אברהם טל, הסופר יהושע סובול ובנו יהלי, גידי גוב ועוד.

גם רוביק רוזנטל, כותב המדור השבועי שלנו בישראל היום "הזירה הלשונית", ישתתף באירוע, שמופק על ידי אגף התרבות והחברה העירונית של ראשון לציון, כיועץ לשוני - וינחה שני מושבים: "שפת ראשי הממשלה", שיתקיים ביום רביעי ב-18:00, ו"מגדל בבל בארץ הקודש", שייערך ביום חמישי ב-18:00, וישתתפו בו, בין השאר, מני אסייג, לאה לב ועוד.

כל התרבות, הרכילות והבידור - עכשיו באינסטגרם!

2010-2019 | מסכמים עשור:

תוכניות הטלוויזיה המביכות של העשור

אלבומי העשור של כתבי "ישראל היום"

עידן הבינג': הסדרות הגדולות של העשור

סיפורי האהבה הגדולים של העשור

בחנו את עצמכם: מה לא קרה?

20 הסרטים הגדולים של העשור

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר