״ברוך הבא למשפחה״: "הנכד" החדש של רמי קלינשטיין וריטה

השחקנית והזמרת המוכרת הפתיעה את עוקביה כששיתפה תמונה מתוקה במיוחד עם תוספת טרייה ופרוותית לבית • בסטורי מרגש היא חשפה את ההחלטה הספונטנית שקיבלה והכריזה: "ברוך הבא למשפחה האימפולסיבית"

משי קלינשטיין ומשפחתה , אינסטגרם
משי קלינשטיין ומשפחתה | צילום: אינסטגרם

בסטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, שיתפה משי קלינשטיין כי היא אימצה גור כלבים חדש העונה לשם מושו. השחקנית והזמרת הצטלמה ברכבה כשהיא מחבקת מקרוב את הגור החום והפרוותי, וחשפה את ההחלטה המפתיעה בפני עוקביה.

על גבי התמונה המרגשת שבה היא נראית מצמידה את פניה אל הגור הקטן, הוסיפה קלינשטיין והכריזה כי "היום אימצנו בן משפחה חדש". 

בהמשך הסטורי שיתפה הכוכבת בטבעה הספונטני של ההחלטה שקיבלה. כשהיא אוחזת ברכות במושו הקטן, היא בירכה אותו באנגלית וכתבה: "ברוך הבא למשפחה האימפולסיבית והמשוגעת שלנו".

משי קלינשטיין יחד עם הגור החדש | צילום: אינסטגרם

משי קלינשטיין מג'נגלת בין אימהות לקריירה

התוספת החדשה לבית מגיעה בתקופה עמוסה במיוחד בחייה של הזמרת, שחווה לאחרונה הצלחה מקצועית אדירה. השנה הוציאה קלינשטיין אלבום בכורה, משתתפת בסרט חדש ומככבת בלא פחות משלושה מחזות זמר במקביל.

בריאיון שנערך עמה לאחרונה, סיפרה קלינשטיין על האתגר שבשילוב ההצלחה המקצועית עם חייה האישיים. לדבריה, הוריה המפורסמים נתנו לה את ההשראה, וכיום היא "מג'נגלת בין אימהות, זוגיות, קריירה והגשמה" לצד גידול שני ילדיה הקטנים.

בסרט החדש בכיכובה, "הסתברות לאהבה" לצדו של יהורם גאון, היא מגלמת את עדן. קלינשטיין תיארה את הדמות כ"איימי וויינהאוס הישראלית רק בלי הסמים", וסיפרה על החיבור העמוק שלה לתפקיד.

חלום השירה ליווה אותה מילדות, כפי שחשפה כששיתפה ש"מאז גיל 5 החלום שלי הוא להיות זמרת". עם זאת, בגלל שגדלה בבית שבו הייתה "קדושה מטורפת לפרטיות", היא החלה את דרכה דווקא בדיבוב כדי שלא יזהו אותה.

מה עומד מאחורי המילים של השירים של דוראן דוראן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר